Kripto Paralar

Bitcoin ters takla attı! Kıyamet senaryosu gerçek oluyor!

FTX çöküşünün ardından kripto para piyasalarında volatilite arttıkça Bitcoin iki yılın en düşük seviyesine geriledi. Bu baskının bir sonucu olarak, Bitcoin ve diğer büyük dijital para birimlerinin fiyatı düştü

Kripto para birimi piyasası, son zamanlarda kripto para borsası FTX ile ilgili sorunların ortaya çıkmasıyla baskı altına girdi. Bu baskının bir sonucu olarak, Bitcoin ve diğer büyük dijital para birimlerinin fiyatı düştü.

16 BİN DOLARIN ALTINA DÜŞTÜ!

Gün içinde 16.049,21 seviyelerini gören Bitcoin (BTC), 21 Kasım 22:05'e kadar yüzde 3,96 düştü. Bitcoin, 21 Kasım 22:05 son verilerine göre 15.608,10 USD seviyesine kadar geriledi. FTX'in çöküşü sonrasında düşüşün kurbanı olan Bitcoin için binlerce kıyamet senaryosu yazılmıştı. Şimdi ise Bitcoin'in sonu gelmiş gibi görünüyor. Son iki yılın en düşük seviyesine gerileyen Bitcoin ters takla attı.

7 SENE BOYUNCA İLK KEZ!

Bir yanda bunlar yaşanırken diğer yanda madenciler de zor günler geçiriyor. Düşen fiyatlar, madencilerin operasyonel giderlerini karşılamada yetersiz kalınca, birçok madencilik şirketi ürettikleri Bitcoin’leri satmaya yöneldi. Yatırım yöneticisi Charles Edwards, yaklaşık 7 sene boyunca ilk defa bu kadar agresif madenci satışı görüldüğünü kaydetti. 

Analistlerden ise flaş bir açıklama geldi. Bitcoin o fiyatın altına düşebilir. Peki, Bitcoin ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

12 BİN DOLAR!

Analistler dün gün içerisinde Bitcoin'in 16 bin doların altına ineceğini öngörmüştü ve bu tahmin 21 Kasım 2022 akşam saatlerinde gerçekleşti. ByBit borsasının ortağı The London Crypto ise Bitcoin'in geleceği flaş seviyeyi açıkladı. Bu seviye gerçek olursa evi arabayı satıp Bitcoin alanlar yandı. The London Crypto, 12 bin doların görülebileceğini bildirdi.

Peki, diğer kripto para birimlerinde son durum ne? Kriptolarda son durum...

KRIPTO PARALARDA SON DURUM NE? 22 KASIM 2022 KRİPTO PARALARDA SON DURUM NE? 

1 -    Ethereum ETH  Fiyat (USD)  1.109,64
2 -   Tether USDT  Fiyat (USD) 0,9988
3 -    USD Coin USDC Fiyat (USD) 1,0012
4 -    Dogecoin DOGE Fiyat (USD) 0,074343
5 -    Binance USD BUSD Fiyat (USD) 1,001
Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!
'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'
Bitcoin için sırada bu var! Çöküşü bilen analist uyardı! Dikkatli olun!