Kripto Paralar

Bitcoin ve bu altcoinler sıçrayacak! 3 kez bilen analistten son dakika tahmini!

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, yaptığı açıklamada önde gelen bazı kripto para birimlerinin 2022 yılının sonuna kadar diğer emtia varlıklarından daha iyi performans göstereceğini belirtti. İşte detaylar...

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, yaptığı açıklamada önde gelen bazı kripto para birimlerinin 2022 yılının sonuna kadar diğer emtia varlıklarından daha iyi performans göstereceğini kaydetti.

Kriptokoin'in aktardığına göre, Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC), en iyi akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) ve ETH rakibi Solana’nın (SOL) ABD borsası daha da düştüğünde yükseliş trendini sürdüreceğini kaydetti.

İşte kripto para yatırımcılarının merak ettiği o açıklamalar...
 

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili yaptığı açıklamada hisse senedi piyasasında daha dramatik bir düzeltmenin ABD Merkez Bankası’nın (FED) parasal sıkılaştırma konusundaki ayarını değiştirmeye zorlayacağını ve bundan sonra  kripto para birimleri gibi riskli varlıklarda boğa koşularını tetikleyeceğini belirtiyor. 

Türkiye en çok kripto para kazancı elde edilen 6'ncı ülke oldu! Yatırımlar katlandı! 

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!