Kripto Paralar

Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin'de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 

Bitcoin piyasaların etkisi ile 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bu düşüşe paralel olarak da kriptO para piyasası da düşüş gösterdi. Bunlardan biri de bitcoin oldu

ABD Merkez Bankası'nın ( FED) politikarlından dolayı yatırımcılar riskli varlıklardan kaçınmaya başladı. Bunlardan biri de bitcoin oldu. Yatırımcılar bitcoini de riskli olarak görüyor.

Fed'in perşembe günü yapmış olduğu 50 bazpuan faiz açıklamasından sonra son zamanlarda kazandıran bitcoinde rüzgar tam tersine dönebilir, kayıplar aratabilir.

 

Doların değerinin artması, para boluğunun çoğalması ve Rusya Ukrayna Savaşı ile birlikte ortaya çıkan jeopolitik tehlikeler kriptpo paraların değerini azaltıyor.

 

KRİPTO PİYASASINDA NELER OLUYOR?

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin 15 Mart tarihinden bu güne n düşük seviyesine geriledi. Yüzde 20'den fazla değer yabederek 38 bin 500 dolara geriledi. Etherum ise günlük yüzde 4 düşüşlk 2 bin 820 dolara düştü. 

 
KRİPTO PARA PİYASASINDA YÖN AŞAĞI

Fundstrat isimli piyasa araştırması şirketinde teknik stratejist Mark Newton cuma günü yayınlanan araştırma notunda, “Bitcoin, cuma günkü geri çekilmesinde çok önemli iki aylık bir trendi kırıyor” dedi.

DOLARA TALEP ARTIYOR MU?

Nydig isimli kripto platformunun araştırma ekibi: “Dolar tutmak daha kazançlı hale geldikçe, bazı yatırımcılar Bitcoin veya altından dolara yönelebilir” dedi.

Altın, dolar, sterlin, borsa, bitcoin, euro ve gümüş için kasırga etkisi! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçecek...

BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum...

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye'de en çok tercih edilen kripto paralar...

Yatırımcılar dikkat! Bitcoin daha önce bu rakamı hiç görmedi