Kripto Paralar

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları… Bitcoin kasım ayından bu yana ilk kez 20 bin doları aşarak dikkatleri üzerine çekti

Kripto para piyasalarında yukarı yönlü seyir dikkat çekti. Bitcoin kasım ayından bu yana ilk kez 20 bin doları aşarak dikkatleri üzerine çekti. Ethereum, 1548 dolara ulaşırken, XRP 40 senti test etti. Dogecoin de yüzde 9,6'lık artışla 9 sente yaklaşma başarısı gösterdi.

BİTCOİN ÖNCE 17 BİNİ AŞTI!

Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin 17 bin doları aşmasından günler sonra yeni bir kritik seviyeyi kırma başarısı göstermişti. Aralık ortasından bu yana ilk kez 18 bin doların üzerine tırmanarak 18 bin 250 doları gördü. Kripto varlıklar piyasalarda risk iştahının artmasıyla yükselişe geçti.

ENFLASYONUN GERİLEMESİ BEKLENTİSİ

Kripto para piyasasında bugün gözler ABD'de açıklanacak aralık ayı enflasyon verisinde. Bu veri, FED’in enflasyonla mücadelede attığı şahin adımların etkilerinin görülmesi açısından da önem taşıyor. Kasımda yıllık enflasyon yüzde 7,1 olarak açıklanmıştı. Piyasa, enflasyonun aralık ayında yüzde 6,5’e gerilemesini bekliyor.

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

FTX'İN 5 MİLYAR DOLARLIK VARLIĞI GERİ ALINDI

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile arasında çıkan sorunların ardından likidite sıkıntısı yaşayan ve kasım ayında ABD'de iflas sürecini başlatan FTX dün şirketin nakit ve dijital olmak üzere 5 milyar doların üzerinde likit varlığının geri alındığını duyurdu.

20 BİN DOLARA YÜKSELDİ

Kripto parada hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca kişinin anbean takip ettiği piyasada yukarı yönlü seyir sürüyor. Bitcoin, yüzde 10'dan fazla yükseliş gösterip kasım ayından bu yana ilk kez 20 bin doları aşarak 20 bin 872 dolara kadar yükselmeyi başardı.

ALTCOİNLERDE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Bitcoin'in son yedi gündeki kazancı yüzde 23'ü bulurken, piyasa hacmi 402 milyar doları gördü. Ethereum yüzde 10'luk yükselişle bin 548 dolara ulaşırken, XRP'nin fiyatı da yüzde 6,5'lik artışla 40 sentin üzerine çıktı. Dogecoin de yüzde 9,6'lık artışla 9 sente yaklaştı.

Milyon dolarlık kayıplarla lider oldu! Kripto paralardaki tasfiyeler dudak uçuklattı

O analistten flaş Bitcoin açıklaması!