Kripto Paralar

Bitcoin'de saat kuruldu! Zamanı geldiğinde...

Bu şekilde Bitcoin (BTC), 12 Haziran’da iki haftanın en düşük seviyelerde. Peki, sırada hangi seviyeler var? İşte ünlü analistten Bitcoin yorumu...Bu şekilde Bitcoin (BTC), 12 Haziran’da iki haftanın en düşük seviyelerde

Haftanın Wall Street ticareti ayıların kontrolü ele geçirmesiyle son buldu. Bu şekilde Bitcoin (BTC), 12 Haziran’da iki haftanın en düşük seviyelerde. Yazım sırasında kripto para birimi, yüzde 5.4 oranında bir düşüş ile 27 bin 665 dolardan el değiştiriyor.

 

Peki, sırada hangi seviyeler var? İşte ünlü analistten Bitcoin yorumu...

ABD ENFLASYON BASKISI BITCOIN FİYATINI DÜŞÜRDÜ! 

Verilere bakıldığında Bitcoin (BTC), 28 bin 000 doların altına indi ve gün içinde 27.400 dolar seviyelerini gördü. USD/BTC paritesi, 10 Haziran’da hisse senedi piyasaları ile uyumlu olarak düştü. ABD hisse senetleri, haftayı belirgin bir düşüşle sonlandırdı. S&P 500 ve Nasdaq Composite sırasıyla yüzde 2.9 ve yüzde 3.5 kaybetti. Bu düşüş, beklentilerin tam tersine en kötüsünün görüldüğü ABD’den gelen yüksek enflasyon verilerinin ardından yaşandı. Kriptokoincom'da yer alan habere göre, yüzde 8.6 ile yıllık enflasyon Aralık 1981’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

 

Tepki gösteren piyasa yorumcuları, gelecekteki BTC fiyat hareketine geldiğinde kesin olarak düşüş tarafındaydı. Popüler Twitter hesabı Crypto Tony takipçilerine, “Bitcoin’de 22.000 – 24.000 dolara düştüğümüzde daha da düşecekler. Zamanı geldiğinde çok açgözlü olmayın” dedi.

İslam Memiş'ten şok eden dolar tahmini! Bu senaryo gerçekleşirse dolar dibi görecek!

Altında kritik tarih açıklandı! Gram altın ve ons altında büyük sıçrama geliyor!

Euro düşüyor mu? Euro'su olanlar dikkat! İşte 12 Haziran 2022 Euro/TL kuru...

Dolarda son dakika! Dolar/TL bugün ne kadar? İşte dolar kuru 12 Haziran 2022...