Kripto Paralar

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! 2025'e kadar sürecek! 

Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux - Co'nun başkanı Yves Lamoureux, son Bitcoin fiyat düzeltmesinin bitmek üzere olan bir "kış sezonunun" parçası olduğunu düşünüyor. Bir sonraki boğa koşusunun 2025 yılına kadar uzayacağını öngörüyor. Bir sonraki boğa koşusunun 2025 yılına kadar devam edecek

Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux - Co'nun başkanı Yves Lamoureux, son Bitcoin fiyat düzeltmesinin bitmek üzere olan bir "kış sezonunun" parçası olduğunu düşünüyor. Bir sonraki boğa koşusunun 2025 yılına kadar devam edecek. 

Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux, MarketWatch ile 26 Mayıs tarihinde yayınlanan bir röportajda, Bitcoin'in 2023 yılının sonunda 100 bin dolar değerini görmesiyle sonuçlanacak başka bir ralliye başlamak üzere olduğuna dikkat çekti. 

Peki Bitcoin yatırımı mantıklı mı? Bitcoin almak için doğru zaman mı? İşte ayrıntılar...

Bitcoin fiyatındaki bir sonraki dönüm noktasının 2024 yılı için planlanan yarılanma olayı olacağına vurgu yapan Lamoureux, Bitcoin arzının düşmesiyle, değer kazanacağı yerde tarihsel fiyat hareketini ortaya koyacak. 

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; Konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Lamoureux, “Büyük bir satın alma sinyali vermiyorum, sadece evet, biraz satın almaya başlayabilirsiniz diyorum. Kasım 2021'de 68 bin 990 dolarlık rekor seviyeden yüzde 55'ten fazla düşüşle 30 bin dolarda gezinen Bitcoin, ayı piyasasından çıkmak için kriterlerinin çoğunu karşılıyor” ifadelerini kullanarak yatırımcılara tavsiyeler verdi. 

BİTCOİN YATIRIMI MANTIKLI MI? 

Yönetici, kripto piyasasının geleceğinin titrek olduğunu öngörmesi sebebiyle, küçük porsiyonlarda satın alma tavsiyesi verdi. Lamoureux daha önce yatırımcılara varlığa temkinli yaklaşmaları tavsiyesinde bulunurken, Bitcoin'in beklentileri konusunda şüphelere sahipti. 

Bitcoin'deki uzun süreli oynaklık, kısmen de olsa Terra madeni para çöküşünün bir neticesi şeklinde belirtiliyor. Lamoureux, "Bitcoin ile ilgileniyorum çünkü o kral ve kurumsal paranın ilk akacağı yer orası. Bu yüzden her zaman en iyisine bağlı kalın" ifadelerini kullandı ve daha küçük varlıklara yatırım yapılmasının riskli olduğunu belirtti.

Analistlerden yatırımcıların canını yakacak altın açıklaması: Kolay düşüş yaşanabilir...

Vatan Bilgisayar'dan İphone 11'e 8 bin 800 TL indirim fırsatı! Stoklar tükenmek üzere! 31 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Başvurular bugün sona eriyor! TOKİ'den 1047 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!