Altın & Gümüş

Gümüş eriyor! Yatırımcılar şok içinde! Bu rakamlar çok konuşulacak! Son dakika gümüş fiyatları 1 Temmuz 2022

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde de aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Gümüş resmen eriyor. Güncel gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar şok içinde! İşte son dakika gümüş fiyatları 1 Temmuz 2022...Güncel gümüş rakamlarını görenler şok içinde kaldı

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Güncel gümüş rakamlarını görenler şok içinde kaldı. Haftanın son işlem gününde gümüş düşmeye devam ediyor.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftalarda 12 TL seviyelerine kadar yükselmişti. Yukarı yönlü hareketine devam eden gümüş bir anda düşmeye başladı. 11 TL sınırına kadar düşen gümüş fiyatları bugün de aşağı yönlü hareket ediyor. Gümüşün alış fiyatı 10 TL seviyelerine kadar düşerken gümüş satış fiyatı da 11 TL barajında işlem görüyor. 

Gümüşün ons fiyatı bugün 20 dolara kadar düştü. Bunu gören yatırımcılar şok içinde güncel rakamları takip ediyor. İşte 1 Temmuz 2022 güncel gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte yükselip altın ile düşüşe geçiyor. Altın fiyatları zaman zaman yukarı yönlü hareket sergilese de genel olarak hareketi aşağı yönlü. Öte yandan gümüşteki düşüş hız kesmeden devam ediyor. Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş gümüş fiyatlarının da yönünü aşağı yönlü çevirdi. 

GÜMÜŞ BUGÜN KAÇ TL?

Gümmüşün ons fiyatı 20 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı bugün 10,68 TL, gümüş gram satış fiyatı 11,08 TL seviyesinden işlem görüyor.

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar düştü. Yeni haftaya düşüşle başlayan gümüş fiyatları 11 TL seviyelerine kadar geriledi. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İslam Memiş'ten gümüş açıklaması geldi.

Peki gümüşte neler oluyor? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları bugün ne kadar 1 Temmuz 2022 İşte tüm merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI DÜŞÜYOR...

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftayı değer kaybederek kapattı. Bugün de düşüş eğilimine devam eden gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından ediliyor.

Gram gümüş yatırımı için islam Memiş, "Gram gümüş 11.16 seviyesinde. 11.40'tan yerine koyacağız dediğim değer 11.16. Serbest piyasada yine 11.40 üzerinde. Banka üzerinden işlem yapanlar bu seviyeden işlem yapamaz. 12.04'ten satmıştık. Almak isteyenler, bana göre almalılar, yerine koyarak bu işi bitirebilirsiniz. Dolara kıyasla ons gümüşün çok çok ucuz, hatta bedava olduğunu düşünüyorum. En azından risk dağıtmak için gümüş çok düşük" dedi.

'Gümüş fiyatları resmen bedava' diyen İslam Memiş'ten açıklama geldi! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları tarihi çöküşünü yaşıyor! Gümüşü görenler 'eyvah' dedi! Korkutan rakamlar açıklandı! Son dakika...