Altın & Gümüş

24 Eylül gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte gümüş alış satış fiyatı

Gümüş fiyatları 24 Eylül 2022 Cumartesi gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? İşte 24 Eylül 2022 gümüş alış satış fiyatları...Doların baskısı karşısında direnmeye çalışan gümüş fiyatları yönünü aşağı çevirdi

Merkez Bankalarının faiz kararının açıkladıktan sonra dolar kuru yükselişe geçerken altın fiyatları değer kaybetti. Doların baskısı karşısında direnmeye çalışan gümüş fiyatları yönünü aşağı çevirdi. Peki gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 24 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları Fed'in fazi kararından sonra yükseliş seyrini korudu. Gümüş fiyatları tüm baskılara rağmen bir ay içinde yüzde 1,3 kazanç sağladı. Fakat ardından açıklanan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra doların 18,40 TL seviyelerine yükselmesi ile gümüş fiyatları düşmeye başladı. 

 Peki gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 24 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

 

GÜMÜŞ PİYASASINDA SON DURUM

Altın fiyatları ise bir ay içinde yüzde 5'ten fazla değer kaybetti. Öte yandan gümüş fiyatları haftayı değer kayıpları ile kapattı. Haftanın son işlem gününde 19 seviyelerinde başlayan ons gümüş kapanışta 18 dolar seviyelerine kadar geriledi.

 

Öte yandan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edip araştırmalarına devam ediyor. Uzmanlara göre gümüş fiyatlarının 19 doların üzerinde kalmaya devam etmesi halinde beyaz metalin yatırımcılarına kazandırması bekleniyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak eden yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 18,90 dolar seviyesinde güne başladı. Gümüşün gram alış fiyatı sabah 11,21 TL, satış fiyatı ise 11,75 TL seviyesinde işlem görüyor. Dün gümüşün ons fiyatı 18,82 TL gram alış fiyatı  11,17 TL, satış fiyatı ise 11,706 TL seviyesinden haftayı kapattı.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Elinde gümüş olanlar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor.

Uzmanlara göre gümüş fiyatları uzun vadede yatırımcısına kazandırmaya devam edecek. Güçlü doların baskısı altında kalan kıymetli metaller düşmeye devam ediyor. The Morgan Report'un kurucusu David Morgan, gümüşün arzında bir daralma yaşanacağına inanıyor. 10 yıl içinde Morgan, gümüşün en iyi yatırımlarından biri olacağını öngörüyor.

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Altını olan gümüşe bir baksın! Gümüşü olan kazandı daha da kazanacak