29 / 04 / 2024

Bitcoin'deki sert düşüşün seyri: Uzun kış uykusu sonrası rekor kıracak

Bitcoin'deki sert düşüşün seyri: Uzun kış uykusu sonrası rekor kıracak

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Bitcoin'deki düşüş seyrini yorumlayan kripto para uzmanı Lark Davis, "BTC için 4 yıllık döngülerimiz devam ederse 2 yıllık kış döneminin ardından 2024 yılında yeni bir rekor gelebilir." dedi.



Kripto para piyasasındaki düşüş, Bitcoin (BTC) ve büyük altcoinlerin biraz toparlanma yaşaması ile birlikte duraklamış görünüyor. Kripto para pazarında büyük korku olduğunu ve duyarlılığın, agresif faiz artışlarına işaret eden yüksek ABD enflasyonundan da aşırı etkilendiğini ifade eden uzmanlar, riskli varlıklar için "elverişsiz bir ortama" dikkati çekiyor.

Piyasadaki düşüş ile birlikte dünyanın en büyük kripto parası, rekor seviyesinden %50’den daha aşağıdan işlem görüyor. Buna rağmen BTC’nin son 24 saatte yaklaşık olarak %5 değer kazandığını hatırlatalım.

"KIŞ UYKUSUNA YATIP REKOR KIRABİLİR"

Kripto para dünyasının tanınan analistlerinden Lark Davis, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında Bitcoin için iki yıllık bir kış sürecinin kapıda olabileceğini iddia etti:

Lark Davis, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "BTC için 4 yıllık döngülerimiz devam ederse 2 yıllık kış döneminin ardından 2024 yılında yeni bir rekor gelebilir. Umarım bu yaşanmaz ancak bunu dikkate almamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.+

Bitcoin deki sert düşüşün seyri: Uzun kış uykusu sonrası rekor kıracak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön