Kripto Paralar

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Kripto paraların devi Bitcoin'in yükselip yükselmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Twitter'daki kripto para topluluklarında bulunan kişilerden ilginç bir Bitcoin tahmini çıktı.  Twitter'daki kripto para topluluklarında bulunan kişilerden ilginç bir Bitcoin tahmini çıktı

Kripto paraların devi Bitcoin'in yükselip yükselmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Twitter'daki kripto para topluluklarında bulunan kişilerden ilginç bir Bitcoin tahmini çıktı. Twitter kullanıcıların birçoğu, kriptoların devi olarak nitelendirilen Bitcoin'in, Şubat ayının bitimine kadar 32 bin 500 dolardan düşük tutarlarda işlem göreceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak iddiaya girdi. 

En yüksek hacimli kripto para olan Bitcoin'de yüksek oynaklıklar sürerken, Twitter aracılığıyla görüşlerini dile getiren kripto para topluluğundaki kişilerin bir kısmı, Bitcoin'in daha da toparlanabileceğine dikkat çekiyor. 

Peki Bitcoin'i neler bekliyor? Kriptoların devi olarak nitelendirilen Bitcoin değerlenecek mi? İşte Bitcoin'le ilgili merak edilenler...

 

Bitcoin, 32 bin 500 doların altında işlem görecek

22 Şubat 2022 tarihinde, Bitcoin Twitter hesabı aracılığıyla yapılan bir anket kapsamında, oy kullanan 30 bin 255 kişiden yaklaşık yüzde 55,5'inin Bitcoin'in Şubat ayının bitimine kadar 32 bin 500 doların altına ineceğini savunuyor.

Toplulukta yer alan yüzde 44.5'lik kısımdaki diğer üyeler de Bitcoin'in 32 bin 500 doları aşacağını öngörüyor.

Piyasada oynaklık dikkat çekerken, Bitcoin'in yeni rallisine destek olabilecek herhangi bir destek seviyesinin arayışında. Bu kapsamda, lider kripto ticareti uzmanı Michaël van de Poppe, Bitcoin'in yukarı yöndeki hareketine devam etmek amacıyla 39 bin 400 dolar ile 39 bin 500 dolar arasında kalan direncini geçmesinin gerekli olduğunu belirtti. Poppe'a göre, kriptoların devi Bitcoin seviyeyi bir destek alanına çevrilirse, muhtemelen oldukça önem arz eden 46 bin dolar civarına dönüş yapacak. 

Bitcoin 40 bin dolar seviyesini koruyamıyor

Özellikle son süreçlerde Bitcoin düşüşüne devam etti ve 40 bin dolar seviyesinde kalamadı ve neticede 30 bin dolar seviyelerine ulaştı. Yaşanan değer kaybının özellikle de Rusya ile Ukrayna arasında yükselen jeopolitik gerilimler sebebiyle yaşandı.

Teknolojioku'da yer alan habere göre; piyasalarla ilgili yorumlarda bulunan analistler, dalgalanan fiyatlara karşın, varlığın yakın bir süreçte büyük olasılıkla bütün zamanların en yüksek değerinin üstüne çıkabileceğine dikkat çekiyor. Kripto para borsası Huobi'nin kurucu ortağı Du Jun, Bitcoin'in 2024 yılının bitimine kadar başka bir boğa koşusuyla karşılaşmama ihtimalinin olduğunun altını çizdi.

Tüm emeklilere 750 TL ek ödeme! Gözler oradaydı...

Emekliler bayram edecek! İkramiyeler 2.500 lira...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ucuz kredi fırsatını kaçırmayın: Başvurular başladı!

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!