03 / 05 / 2024

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered, ünlü bir banka olarak Bitcoin fiyat tahminlerini güncelledi. Banka analistleri, Bitcoin'in 2023 yılında 50.000 dolar ve 2024'ün sonunda ise 120.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyor.



Bitcoin, Spot Bitcoin ETF başvurularının ardından 31.000 dolar seviyelerine kadar yükselen bir ralli yaşadı, ancak şu anda 30.000 dolar üzerinde yatay bir hareket sergiliyor. Yatırımcılar, yeni bir ralli için hareketlilik beklerken Standard Chartered analistleri, Bitcoin fiyatı için daha olumlu bir tahminde bulundu.

Geoff Kendrick liderliğindeki banka analistleri, Bitcoin madenciliği başına artan madenci karlılığının, madencilerin daha az satış yapabilecekleri anlamına geldiğini ve net Bitcoin arzını azaltabileceklerini belirtti. Bu da Bitcoin fiyatlarını yükseltebileceği anlamına geliyor. Analistler, Bitcoin fiyatındaki potansiyel bir artışın madencileri, ellerinde bulunan Bitcoin'leri daha fazla stoklamaya teşvik edebileceğine inanıyor.

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered'ın bu güncellenmiş tahmini, Bitcoin'in gelecekteki performansı hakkında bir öngörü sunmaktadır. Ancak kripto para piyasaları oldukça volatil olduğundan, fiyatlar üzerinde birçok faktör etkili olabilir ve tahminler her zaman doğru çıkmayabilir.

Önemli not: Yukarıdaki bilgiler 2021 yılında sona eren bilgilerin üzerine dayanmaktadır ve yatırım kararları almadan önce güncel verileri ve uzman görüşlerini dikkate almanız önemlidir.

Peki, kripto paralarda son durum ne? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön