29 / 04 / 2024

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!


Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.



Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

EMLAKözleşmesinde yazılı olan işler. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. İNŞAAT İnşaat taahhüdünde bulunmak ve inşaat müteahhitliği yapmak, ihalelere girmek. Her türlü inşaat malzemelerinin, makinelerinin toptan ve perakende alım satımı yapmak. Amacını gerçekleştirmek üzere kat karşılığı sözleşmeler yapmak, 634 sayılı kat irtifakı tesisi etmek, kat mülkiyetine dönüştürmek, cins tashihi yaptırmak, kurulmuş olan kat irtifakını terkin ederek yeniden kat irtifakını temin etmek. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değer¬lemesini yapmak, hazırlamak bu projeleri yönetmek, yapılmasını sağlamak ve bu konularda danış¬manlık hizmeti vermek. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön