15 / 05 / 2024

Blanco'dan özel mutfaklara özel tasarımlar!

Blanco'dan özel mutfaklara özel tasarımlar!

Mutfak ankastre uzmanı Blanco modern mutfaklara yenilik, estetik ve konfor katarken yeni teknolojilerle çizilmeyi, leke tutmayı ve paslanmayı da engelliyor



Mutfakların olmazsa olmazı eviye ve armatürler, son yıllarda gerçekleşen teknolojik devrimlerle yepyeni özellikler kazanıyor. Mutfakta geçirilen zamanın büyük bölümünde kadınların en önemli yardımcısı olan bu ürünler, özellikle BLANCO uzmanlığı ile birlikte modern mutfaklara yenilik, estetik ve konfor katıyor. Eviye ve armatür alanında uzmanlaşan dünya markası BLANCO, geliştirdiği SilgranitTM PuraDurTM II teknolojisi ile şimdi mutfaklardaki en büyük soruna da çare oluyor. BLANCO çizilmeyi, leke tutmayı ve paslanmayı engelleyen bu teknoloji ile eviye ve armatürde uzun süre yeni kalarak daima ışıldayan bir görünüm vadediyor. 

 Eviye ve armatürde çizilme, paslanma ve lekelenmeyi unutun...

 Kadınların mutfaktaki en önemli problemlerinden biri, sudaki kireçten dolayı eviye ve armatürde kısa sürede oluşan lekeler... Bunun yanı sıra bulaşık yıkarken sert cisimlerin eviye yüzeyinde meydana getirdikleri çizikler ve tuzlu suyun neden olduğu paslanma sorunu da eviye ve armatürlerin kısa sürede yıpranmalarına ve güzelliklerini yitirmelerine neden oluyor. Olağanüstü tasarımlarıyla herkesi kendine hayran bırakan BLANCO'nun, SilgranitTM PuraDurTM II malzemesini kullanarak ürettiği modeller ise bu sorunlara kesin çözüm getiriyor. 
 
 Zarif, güçlü ve dayanıklı tasarım ile sorunlarınızdan kurtulun...

 Doğal granit kayacının ham maddelerinin kullanıldığı SilgranitTM PuraDurTM II, en sert maddelere karşı bile direnç göstererek BLANCO eviye ve armatürlerin güzelliğini koruyor. Bileşimindeki kaliteli akrilik, ürünün aynı formunu yıllar boyunca korumasını sağlarken, su geçirmez özelliğini de garanti ediyor. Çizilmelere karşı inanılmaz bir direnç gösteren SilgranitTM PuraDurTM II, 280 C'ye kadar olan sıcaklıklardan da etkilenmiyor. Böylece tencerenizi korkusuzca eviyenizin uygun bölümüne koymanız mümkün oluyor. Gıdalar açısından da son derece hijyenik olan bu malzeme, lekelere ve asitlere de geçit vermiyor, doğrudan güneş ışığı altında dahi rengi solmuyor.    

Kolay temizlenen özel yüzey...

  SilgranitTM PuraDurTM II, tüm avantajlarının yanı sıra kendine has yüzey temizleme özelliği ile de dikkat çekiyor. Su tutmayan yapısı ile kolay temizlenen SilgranitTM ürünler tüm kir, leke ve kireçten arınarak temiz ve ipeksi bir dokunuşa sahip oluyor. 

 Sınırsız model, renk ve aksesuar seçeneği...

 BLANCO,  SilgranitTM PuraDurTM II ayrıcalığına sahip tasarımları ile mutfakta beklentilerini yüksek tutanlara sınırsız seçenekler sunuyor.. BLANCO'nun SilgranitTM tasarımlardan oluşan koleksiyonunda alumetalic, beyaz, jasmin, champagne, sand, cognac, kahve, ipek gri, antrasit renk alternatiflerine sahip birbirinden estetik modeller ve süzgeç, ara süzgeç, sepet, tabaklık, sensor kontrol, kesme tahtası, tepsi, damlalık gibi opsiyonel aksesuar seçenekleri yer alıyor. 

www.blanco.com.tr

emlakkulisi.com

 


Geri Dön