28 / 04 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece nerede?

Blue Lake Küçükçekmece nerede?

Firma: Metal Yapı Konut - Karmen Yapı

Proje: Blue Lake Küçükçekmece

Karmen Yapı ve Metal Yapı Konut ortak projesi olarak hayata geçirilen Blue Lake Küçükçekmece nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesi deniliyor. Projenin detayları 1 ay içerisinde belli olacak...



Toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Blue Lake Küçükçekmece nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Küçükçekmece Blue Lake projesi,  Karmen Yapı ve Metal Yapı Konut ortaklığı imzası taşıyor. 


Blue Lake Küçükçekmece nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesi deniliyor. Proje,  778 adet konut ve 27 adet ticari birimden meydana geliyor.  


Blue Lake Küçükçekmece nerede?


İçerisinde; 15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticari bloklar yer alan Küçükçekmece Blue Lake,  35 bin metrekare otopark alanı, 10 bin metrekare ticari alan, 165 bin metrekare kapalı alana sahip. 


Blue Lake Küçükçekmece nerede sorusuna Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Proje, Fatih Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında konumlanıyor. 


Telefon: 0212 265 92 33 

Web: www.metalyapikonut.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön