03 / 05 / 2024

BMI Danışmanlık'tan gayrimenkul değerleme eğitimleri

BMI Danışmanlık'tan gayrimenkul değerleme eğitimleri

BMI Danışmanlık gayrimenkul değerleme sertifika programı düzenliyor



BMI Danışmanlık gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi sertifika programı düzenliyor. BMI Danışmanlık tarafından düzenlenen gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi sertifika programı 15 Mayıs 2010 tarihinde başlayacak. Gayrimenkul yatırımlarının hukuki ve finansal boyutunu ayrıntılı olarak bilen uzmanlar yetiştirme amacıyla düzenlenen sertifika programına en az yüksekokul mezunu olan, konuya ilgi duyan ya da halihazırda sektörde çalışıp kendini geliştirmek isteyenler katılabilecek.

15 Mayıs 2010 tarihinde başlayacak olan sertifika programı üç hafta ve 36 saat sürecek. Eğitimler üç dalda yapılacak. Gayrimenkul hukukunda taşınmaz kavramı ve kadastro sonucu oluşması, kadastro orman ve 2b davaları, kamulaştırma davaları, mortgage sistemi ve yasal düzenlemeler, kat mülkiyeti değişiklikleri ve toplu yapılar, sınırlı ayni haklar (yap - işlet - devret modeli) gibi konulara yer verilecek.
 
Gayrimenkulde finans yönetimi başlığı altında ise risk yönetimi, vergi mevzuatı, yatırım ortaklıkları ve finans yönetimi ele alınacak.

Gayrimenkul değerleme ve geliştirme konusunda ise gayrimenkul değerleme, değer kavramı değeri etkileyen faktörler, değerleme yöntemleri, proje değerleme, süreç belirleme, fizibilite ve yasal prosedürler, proje finansmanı ve değerleme ile yer seçimi ve kriterleri konuları ele alınacak. Eğitimler Prof. Dr. Ethem Saba Özmen, Dr. Ali Hepşen, Cansel Turgut ve Yücel Ersöz tarafından verilecek.

0212 273 15 05
0555 818 99 40

[email protected]

www.bm-institute.com

Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 

 

 

 


Geri Dön