28 / 04 / 2024

BMW X1'in Temmuz ayı fiyatları kaç lira oldu? En uygun BMW X1 ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BMW X1'in Temmuz ayı fiyatları kaç lira oldu? En uygun BMW X1 ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BMW X1, atletik tasarımı, çevikliği ve yenilikçi teknolojileriyle ön plana çıkıyor. Peki BMW X1'in Temmuz ayı fiyatları kaç lira oldu? En uygun BMW X1 ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

BMW X1, atletik tasarımı, çevikliği ve yenilikçi teknolojileriyle ön plana çıkıyor. Araç, sDrive18i ve sDrive16d olmak üzere 2 farklı motor seçeneğiyle alıcılara sunuluyor. 

BMW X1, sürüş asistanı, dur kalk işlevli kamera tabanlı kontrol sistemi, park asistanı, LED sinyal lambaları, akıllı axcil durum çağrısı, şehir içi fren fonksiyonlu yaklaşma kontrolü ve aktif koruma çarpışma özellikleriyle güvenliği artırıyor. 

BMW X1 in Temmuz ayı fiyatları kaç lira oldu? En uygun BMW X1 ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Üç kollu tasarıma sahip standart direksiyona ve siyah deriden direksiyon simidine sahip olan X1'deki  ön koltuklarının yüksekliği, sırtlık açısı ve geri pozisyonu ve başlık yüksekliği manuel olarak ayarlanabiliyor. 

BMW X1, Yağmur sezicisi, 6,5 inç Kontrol Ekranı ve altı hoparlörüyle AM/FM radyo,
17 inç, V kollu, stil 560 haff alaşım jantlar, LED teknolojisine sahip gündüz farlarıyla birlikte halojen farlar, ECO PRO özelliğini içeren Sürüş Deneyimi Kontrolü, Parlak Siyah şeritli koyu mat oksitlenmiş Gümüş iç kaplama, Performans Kontrolü, Klima, “Grid” kumaştan standart ön koltuklarıyla dikkatleri topluyor. 

Peki BMW X1'in Temmuz ayı fiyatları kaç lira oldu? En uygun BMW X1 ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön