04 / 05 / 2024

Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Özbekcan Cankar tarafından kuruldu.



Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Özbekcan Cankar tarafından kuruldu.

Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Kara, su ve deniz motorları, elektrik motorları, su pompaları ve bunlara ait yedek parça ve teferruatı ithalini , ihracını ve dahilini ticaretini yapmak. B-Yerli ve yabancı gemi, yat, motoryat, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm deniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektromekanik ve bilumum teknik bakımlarını gerçekleştirmek C-Yatçılık işleri yapmak, yat yaptırmak, kiralamak ve kiraya vermek,almak satmak, satışına aracılık etmek. D-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. E-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. F-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. G-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. H-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. I- Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. J-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. K- Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, perakende ve toptan mağazaları açmak. L- Her türlü el ve makine ile yapılmış metal, ahşap, plastik, kauçuk, kıymetsiz tüm taşlardan; kolye, küpe, bileklik, yüzük, halhal, kemer v.s. takıların alımını, satımını, ithalatın, ihracatını ve üretimini yapmak. M- Her türlü sanatsal ürünleri ve aksesuarların tasarımı, imalatı, ihracatı ve ithalatını perakende ve toptan ticaretini yapmak N- Her türlü eski ve antika eşyalar, el sanatları eserleri, heykeller, tablolar, hat sanatı ile ilgili yapıtlar, el yazması eserlerin müzayedesi, dekorasyonu alım ve satımını yapmak. Sirket yukarıda yazılı isler ile ilgili kendisi yapabilir, fason yaptırabilir, isçi ve isgücü temin edebilir. Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. Sirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (know-how) ve diger sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferag etmek bunlar üzerinde lisans anlasmaları yapmak. Sirket faaliyet konularına giren isleri yapan hakiki ve hükmi sahıslarla ortak girisimlerde bulunabilir, mevcut ticari isletmelere istirak edebilir ve onların hisselerini ve tahvillerini ve diger menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir satabilir


Adres:Marmara Mah.Ulusum Cad. No:24/1/0 BEYLİKDÜZÜ 


Geri Dön