18 / 05 / 2024

Boafest Denizcilik kimin

Boafest Denizcilik kimin

Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Özbekcan Cankar tarafından kuruldu.

Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Özbekcan Cankar tarafından kuruldu.

Hare Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hare Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fikret Coşkun tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Ksy Gayrimenkul Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksy Gayrimenkul Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 milyon TL sermaye ile İrfan Çokol tarafından 9 Ağustos'ta kuruldu.

Sheraton Residence kimin?

2019 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Esenyurt Sheraton Residence projesinde 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkana yer veriliyor. Peki Sheraton Residence kimin?

Gmd Grup İnşaat Hafriyat Petrol Denizcilik Orman Ürünleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gmd Grup İnşaat Hafriyat Petrol Denizcilik Orman Ürünleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Seyitbatak Arslan tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Venara Bağcılar kimin?

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Poseidon Marine Denizcilik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Poseidon Marine Denizcilik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Karakaş tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

Unamar Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unamar Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 180 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yıldız, Ahmet Nedim Ömeroğlu ve Ayhan Demirhan ortaklığında kuruldu.

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Serenity Pendik kimin?

29 Nisan 2017 Cumartesi günü basına tanıtılacak olan Serenity Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Serenity Pendik kimin?

Boafest Denizcilik kimin Haberi

Boafest Denizcilik kimin

Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Özbekcan Cankar tarafından kuruldu.

Boafest Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Kara, su ve deniz motorları, elektrik motorları, su pompaları ve bunlara ait yedek parça ve teferruatı ithalini , ihracını ve dahilini ticaretini yapmak. B-Yerli ve yabancı gemi, yat, motoryat, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm deniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektromekanik ve bilumum teknik bakımlarını gerçekleştirmek C-Yatçılık işleri yapmak, yat yaptırmak, kiralamak ve kiraya vermek,almak satmak, satışına aracılık etmek. D-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. E-Her türlü seyahat acenteleri...