30 / 04 / 2024

Bodrum Amanrüya tatil köyü Robb Report'un sayfalarında!

Bodrum Amanrüya tatil köyü Robb Report'un sayfalarında!

Dünyanın en ünlü lüks yaşam dergisi Robb Report, Bodrum'da önümüzdeki Aralık ayında açılacak olan Amanrüya adlı tatil köyünü sayfalarına taşıyarak firmanın 25. oteli olduğuna dikkat çekti...



 36 ayrı villadan oluşan ve Bodrum 'un Göltürkbükü mevkiinde yer alan lüks kompleks en önemli iş adamlarının ve zenginlerin başucu dergisi olan Robb Report 'ta tanıtıldı.

Yazıda Amanrüya 'nın, Singapur merkezli Amanresorts otelcilik firmasının dünya üzerindeki 25 'inci oteli olduğuna dikkat çekildi. Otelin “Türkiye 'nin popülerliği gittikçe artan turkuaz bir kıyısında bulunduğu ” eklendi. Makalede, çam ormanları ve zeytin ağaçlarının yakınına kurulan tatil köyündeki odalar da anlatıldı. Türk kilimleri bulunan odalarda, yerlerdeki Türk mermerlerinde de alttan ısıtma sistemi bulunuyor. Denize yakınlığıyla beğeni toplayan 75 metrekarelik villalarda kalan müşteriler otelin özel plajını kullanabiliyor.
Evleri Bodrum mimarisinden ilham alınarak tasarlanan kompleksteki her villanın önünde ayrı bir havuz bulunuyor. Ortalama 35 metrekare olan bu havuzlar dışında bahçede özellikle akşam yemekleri için tasarlanmış açık hava alanları da var. Kompleksin isminin yarısı Sanskritçe diğer yarısı ise Türkçe. Sanskritçede “barış ” anlamına gelen “aman ” kelimesi rüya ile birleştirilmiş. Bir villanın geceliği ise 900 euro (2 bin 270 TL) tutuyor.

Milliyet


Geri Dön