27 / 04 / 2024

Bodrum Elysium Miramar ne zaman teslim?

Bodrum Elysium Miramar ne zaman teslim?

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Miramar Bodrum

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Projede villa fiyatları 530 bin Eurodan başlıyor. Peki Bodrum Elysium Miramar ne zaman teslim?



Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen proje merkeze yakın mesafede hayata geçiriliyor. Proje villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzaralı cepheleri bulunuyor.


Sosyal etkinlikleri içerisinde açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness center, hamam, soyunma odaları bulunan proje 22 bloktan meydana geliyor.


Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilirken, penthouse daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Ödeme koşulları kapsamında Bodrum Elysium Miramar projesinde yüzde 50'si peşin ödendiğinde kalan yüzde 50'si yüzde 5 faiz oranıyla 18 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


Bodrum Elysium Miramar villa fiyatları 530 bin Euro ile 740 bin Euro arasında farklılık gösterirken, penthouse dairelerin fiyatları 1 milyon 100 euro ile  1 milyon 150 euro arasında değişiyor. 


Bodrum Elysium Miramar ne zaman teslim?

Konut teslimlerinin  Mayıs 2016 olarak belirlendiği Bodrum Elysium Miramar projesi 46 adet dubleks villadan meydana geliyor. Projede villa alanları 192 metrekareden dizayn edildi. 


Telefon: 444 5 350

Web Adresi: http://elysiummiramar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön