29 / 04 / 2024

Elysium Miramar satılık

Elysium Miramar satılık

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Bodrum Elysium Miramar satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık!

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık villa tipleri 3+1, penthouse daire tipleri 4+1 olarak tasarlandı.

Bodrum Elysium Miramar fiyat listesi!

Bodrum Elysium Miramar fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2016 yılı bahar aylarında başlaması planlanan proje 22 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Muğla Elysium Miramar ödemeleri!

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen projede villa tipleri 3+1 ve penthouse daireler 4+1 olarak dizayn edildi. Muğla Elysium Miramar ödemeleri kapsamında villa fiyatları 530 bin Eurodan başlıyor.

Bodrum Elysium Miramar fiyatları!

Villa tiplerinin 3+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Bodrum Elysium Miramar fiyatları villalarda 530 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Bodrum Elysium Miramar ne zaman teslim?

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Projede villa fiyatları 530 bin Eurodan başlıyor. Peki Bodrum Elysium Miramar ne zaman teslim?

Bodrum Elysium Miramar ödeme planı!

Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa ediliyor. Projede 46 adet dubleks daire bulunuyor. Bodrum Elysium Miramar ödeme planı kapsamında 18 aya kadar vadelendirme seçeneği bulunuyor.

Elysium Miramar Bodrum'da teslimler 2016'da!

Ofton İnşaat, Bodrum’a 30 milyon euro yatırım bedeli olan Elysium Miramar ile adım attı. Bundan sonra bu bölgeye ağırlık verecek olan şirketin hedefinde dünyanın her tarafından zenginler var.

Bodrum Elysium Miramar satış ofisi!

Villaların 192 metrekareden başladığı proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar satış ofisi kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Elysium Miramar Bodrum satış ofisi!

Elysium Miramar Bodrum satış ofisi ile 444 5 350 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Ofton İnşaat imzası ile yükselen projede teslimlerin Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Elysium Miramar satış ofisi!

Merkeze yakın yerde bulunan proje 22 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Projede villalar 192 metrekareden oluşuyor. Elysium Miramar satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Bodrum Elysium Miramar'da daireler 530 Euro'dan başlıyor!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum Elysium Miramar projesi muğla'da hayata geçiriliyor. Proje 22 dönümlük alan üzerinde yükseliyor.

Ofton Elysium Soul Dolapdere satılık daire!

Ofton Elysium Soul Dolapdere satılık daire fiyatları 523 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Elysium Soul Beyoğlu Residence projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Beyoğlu Elysium Soul Ofton satılık!

Beyoğlu Elysium Soul Ofton satılık daire fiyatları 522 bin 250 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği projede 36 aya kadar vade uygulanıyor.

Elysium Soul Beyoğlu Dolapdere satılık!

Elysium Soul Beyoğlu Dolapdere satılık evlerin fiyatları 522 bin 210 liradan başlıyor. Ofton İnşaat'ın projesi Elysium Soul Beyoğlu'nda 224 rezidans ve 4 dükkan bulunuyor...

Elysium Soul Ofton Beyoğlu satılık!

Elysium Soul Ofton Beyoğlu satılık dairelerin fiyatları 522 bin 210 liradan başlıyor. Elysium Soul Beyoğlu projesi 221 rezidans, 4 ticari birimden meydana geliyor...

Beyoğlu Elysium Soul satılık daire!

Beyoğlu Elysium Soul satılık daire fiyatları 522 bin 210 TL'den başlıyor. İnşaat alanı 30 bin 484 metrekare olarak belirlenen proje 6 bin 610 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev!

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 6 bin 610 metrekare olarak belirlenen projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu Evleri satılık!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu Evleri satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. 30 bin 484 metrekarelik inşaat alanından oluşan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Elysium Soul Evleri satılık!

Beyoğlu Elysium Soul Evleri satılık konut alanları 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. 12 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Elysium Soul Dolapdere satılık!

Beyoğlu Elysium Soul Dolapdere satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Ofton İnşaat imzası ile inşa edilen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Elysium Dolapdere satılık!

Toplam 225 adet bağımsız birimden oluşan proje Ofton İnşaat imzası taşıyor. Elysium Dolapdere satılık daire tipleri 1+0 'dan 3+1 'e kadar farklılık göstererek dizayn edildi.

Beyoğlu Elysium Dolapdere satılık!

Beyoğlu Elysium Dolapdere satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Taksim’e 3 dakika uzaklıkta bulunan proje 6 bin 610 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Kandilli Elysium Serenity satılık!

Kandilli Elysium Serenity projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Kandilli Elysium Serenity satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Üsküdar Elysium Serenity satılık!

Üsküdar Elysium Serenity satılık daire alanları 50,71 metrekareden başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Elysium Miramar satılık Haberi

Elysium Miramar satılık

Penthouse daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanırken, villa tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Bodrum Elysium Miramar projesi merkeze yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzaralarına cepheleri bulunarak dizayn edildiği proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Ödeme planı kapsamında Bodrum Elysium Miramar projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 50'si yüzde 5 faiz oranıyla 18 aya kadar taksitlendirilme yapılıyor.


Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen projede villa büyüklükleri 192 metrekareden dizayn edildi. Projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.


Bodrum Elysium Miramar projesinde fiyatları penthouse dairelerin 1 milyon 100 euro ile  1 milyon 150 euro arasında değişirken, villa fiyatları 530 bin Euro ile 740 bin Euro...