Genel

Bodrum Gardens of Babylon'da 399 Euro'ya!

Gardens of Babylon Suites & Residences Babalar Günü için çok özel "KRAL PAKETİ" sunuyor...

Yaz aylarının gözde mekanı Bodrum'un eşsiz koylarından Kadıkalesi'nde Ağustos 2009' da hizmete açılan Gardens of Babylon Suites & Residences 18-21 Haziran 2010 tarihleri arasında Babalar Günü için çok özel "KRAL PAKETİ" sunuyor. Babanızla birlikte hem dinlenmek hem de eğlenmek istiyorsanız Gardens of Babylon Suites & Residences 'ın 399 Euro'dan başlayan babalar günü paketine mutlaka göz atın.

Babalar Günü hediyesi olarak ne alacağınıza hala karar veremediyseniz son gün telaş içinde hediye arayıp uzun kasa kuyruklarında saatler geçirmeniz gerekmiyor. Babanızla uzun süredir beraber zaman geçiremediyseniz Gardens of Babylon Suites & Residence'ın 18-20 Haziran 2010 tarihleri arasında konaklayacak babalar için hazırladığı KRAL PAKETİNİ kaçırmayın.

3 tarafı deniz ile çevrili, maviliğin yeşillikle buluştuğu muhteşem bir doğanın içinde bulunan Gardens of Babylon Suites & Residences konforlu bir otel olmanın yanı sıra yılın 12 ayı açık; sağlık, güzellik, keyif ve eğlence merkezi. Gardens of Babylon'da farklı konseptlerden oluşan 23 King Suite, 28 Göl Villası, 1 Penthouse, 1 adet içinde şelale bulunan Balayı Suite, 63 Rezidans bulunuyor. Kral paketine içerisinde Uzakdoğu'dan İngiliz tarzına 7 farklı konseptte hazırlanan dubleks kral dairelerinden babanızın zevkine uygun odayı seçebilirsiniz.

Gardens of Babylon'un meşhur kişiye özel açık büfe Babylon Kahvaltısı babalar gününe özel olarak ikram ediliyor. Kahvaltının ardından Muu Spa `da yarım saatlik masaj babanız için Gardens of Babylon'un hediyesi olacak. Dileyenler spa sonrası günün geri kalan kısmında masmavi denizi kucaklayan kumsalda güneşin tadını çıkarabilecekler...

Kral Paketine oda fiyatı, Muu spada tek kişilik masaj ve tek kisilik babylon kahvaltı dahildir.

0252 382 8217

www.gardenbabylon.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...