29 / 04 / 2024

Bodrum Müşkülüm Çiftliği'nde 360 bin dolara!

Bodrum Müşkülüm Çiftliği'nde 360 bin dolara!

Müşkülüm Çiftliği'nde fiyatlar 360 bin dolar ile 850 bin dolar arasında farklılık gösteriyor



Geçmişte aynı isimle anılan Müşkülüm Çiftliği, Tekfen-OZ'un gerçekleştirdiği proje ile geçmişinden ve tarihinden ödün vermeden, içerisinde bulunan Anıt ağaç, tescilli taş ev ve mandalina bahçeleri korunarak tasarlanmış ve 2010 yılı Mayıs ayında tamamlanmış bir proje.

Bodrum'un saklanmış cennetlerinden Gümüşlük koyunda yer alan Müşkülüm Çiftliği, denize ve merkeze yakınlığı, havuz, tenis kortu, hobi bahçeleri gibi sosyal olanaklarıyla beraber, 25 dönüm mandalina bahçesiyle Bodrum'un en yeşil projelerinden biri.

İnşaatına 2009 yılında başlanan ve geçtiğimiz ay teslime hazır hale getirilen Müşkülüm Çiftliği'nde 18 butik ve 1 tescilli tarihi ev yer alıyor.

Trafo Mimarlar'ın imzası olan bu yazlık projede konutlar hemen teslim ediliyor.

Müşkülüm Çifliği'nde alanları 90 ile 200 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 4 farklı tipte ev mevcut.  Evler 3 farklı kotta yerleşmiş durumda.  Mandalina Evleri en alt kotta, bahçe kotunda yer alırken; Avlulu Evler orta kotta daha geniş büyüklüklere sahip ve iki parçalı olarak tasarlanıyor. En üst kotta ise ön cepheden deniz manzarasına sahip, arka cepheden ise bahçeye ulaşan Sakızlı Evler ve kendi bahçelerine bakan Vadi Evleri bulunuyor. Ayrıca yazlık projede bulunan evlerin büyüklüklerine göre alanları 50 metrekareden başlayıp 180 metrekareye kadar çıkan kendi terasları da yer alıyor.

Müşkülüm Çiftliği 25 dönüm alan üzerinde 2 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Projede fiyatlar 360 bin dolar ile 850 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Yüzde 50 peşin, kalan yüzde 50 ise 2010 sonuna kadar vadeli şekilde firmaya ödenebiliyor.

25 dönüm mandalina bahçesi olan Müşkülüm Çiftliği'nin sosyal alanlarında yüzme havuzu, tenis kortu ve her eve ait hobi bahçeleri yer alıyor.

Denize 3 dakika, Gümüşlük Merkez'e 5 dakika, Bodrum'a 30 dakika mesafede olan Müşkülüm Çiftliği, Havaalanı'na 45 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Projede en alt kotta bahçe manzarası, orta kotta deniz ve bahçe manzarası,  üst kotta deniz manzarası hakim.

Peyzaj planlaması "yeşil vadi peyzaj tasarım" tarafından yapılan Müşkülüm Çifliği'nin  25 dönüm büyüklüğündeki bahçesinde; mandalina, portakal, limon, kavak, kalem selvi, zeytin ağaçları, üzüm bağları ve Lavanta, Mine, Begonvil, Acem borusu gibi bitkiler yer alıyor. 

Müşkülüm Çiftliği Projesi 25 dönüm Mandalina bahçesiyle, sadece 18 evden oluşan butik bir konut projesidir. Projenin arsa seçimi, mimari proje ve inşaat aşamalarının her bölümünde doğal ve özgün öğelerin korunması için maksimum çaba sarf edildi.

Gümüşlük, eski adıyla MYNDOS, M.Ö. VI. Yüzyıla kadar uzanan bir geçmişe sahiptir. Adı, antik şehir Myndos'un Gümüş ocaklarından gelmekte. Balıkçılarıyla ünlü Gümüşlük'te Tavşan adası ve Gümüşlük çarşısı ziyaretçilerin en çok tercih ettiği yerlerden.

www.muskulumciftligi.com

Merkez ofis: 0212 377 07 77

Bodrum ofis: 0252 394 48 25

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön