29 / 04 / 2024

Bodrum Mutfak Mobilya sektöründeki yerini güçlendirdi!

Bodrum Mutfak Mobilya sektöründeki yerini güçlendirdi!

Satış öncesi ve sonrası hizmetlerde de iddialı olan Bodrum Mutfak Mobilya markası, yıllardır sürdürdüğü ve her geçen gün geliştirdiği gerçek butik hizmet anlayışıyla sektöründeki yerini daha da güçlendirdi.



Yeni yaşantıları tasarlarken, mutfak ve mobilya imalatı konusunda yüksek kalite arayanlar, Bodrum Mutfak Mobilyayı seçerek mutluluk ve müşteri memnuniyetini bir arada yaşıyor. Satış öncesi ve sonrası hizmetlerde de iddialı olan Bodrum Mutfak Mobilya, üründen maksimum düzeyde yararlanılması için her türlü desteği veriyor. 



Bodrum Mutfak Mobilya markasının oluşmasında ve büyümesindeki en önemli unsurlardan birinin de gün geçtikçe uzayan, binlerce mutlu insandan oluşan dev referans listesi olduğunu vurgulayan firma yetkilisi Mustafa Güneri, "Yüksek kaliteye, farklı modellere ve kişiye özel hizmete önem veren lüks konut ve rezidans tarzı projelerde mutfak, gardırop, banyo, oturma grubu gibi mobilyaların yanı sıra, Gaggenau, Franke, Smeg, Siemens, Bugatti, Erica gibi birçok beyaz eşya markası da satışa sunuluyor" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön