05 / 05 / 2024

Bodrum Ottoman Nights Disko açıldı!

Bodrum Ottoman Nights Disko açıldı!

Antalya Bodrum'da bulunan Ottoman Nights eğlence kulübü yaza merhaba partileri ile kapılarını açmaya başladı. Mekânın işletmeciliğini yapan genç girişimcileri Bodrum gecelerine yeni bir renk katacaklarını belirtti.



Yaz sezonunun açılması ile birlikte Bodrum'da bulunan birçok eğlence kulübü yaza merhaba partileri ile kapılarını açmaya başladı. Bodrum merkezde ve Gümbet'te bulunan bir çok eğlence mekanı sezon hazırlıklarını tamamlayarak kapılarını açtı. 



Tilkicik koyunda bulunan Ottoman Nights disko ise büyük bir parti ile yaza merhaba dedi. Sahil kenarında bulunan mekanın açılış partisine katılan yerli ve yapancı turistler sabahın ilk ışıklarına kadar ünlü Dj Serkan Uyluk'un çaldığı hit şarkılarla eğlendi. 



Mekânın işletmeciliğini yapan genç girişimciler Uğur Tutuk, Gökhan Kaya ve Ali Çolak yeni açtıkları işletmenin Tilkicik koyundaki tek disko olduğunu ifade etti. Sezondan umutlu olan işletmeciler Bodrum gecelerine yeni bir renk katacaklarını belirtti. 



Bodrum Yarımada



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;




Bodrum'daki birçok eğlence kulübü de kapılarını açıyor. Tilkicik Koyu'nda bulunan Ottoman Nıghts Disko da büyük bir partiyle konuklarını ağırlamaya başladı. 


Açılış partisine katılan yerli ve yapancı turistler sabahın ilk ışıklarına kadar ünlü Dj Serkan Uyluk'un çaldığı hit şarkılarla eğlendi. Mekanın işletmecileri Uğur Tutuk, Gökhan Kaya ve Ali Çolak, Bodrum gecelerine renk katacaklarını söyledi. 



Posta


Geri Dön