04 / 05 / 2024

Bodrum Turkuaz Resort 'ta minimum 95 bin Euro 'ya!

Bodrum Turkuaz Resort 'ta minimum 95 bin Euro 'ya!

Firma: Artev Global

Proje: Bodrum Turquoise Resort

Bodrum Turkuaz Resort 'ta satış süreci devam ediyor, 72 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabilen projede minimum fiyat 95 bin Euro olarak belirlendi...




Bodrum Turkuaz Resort projesi Muğla Bodrum 'da Artev Global imzası ile yükseliyor. Bodrum Turkuaz Resort Bodrum merkeze 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.


564 konuttan oluşan Bodrum Turkuaz Resort 'ta 454 daire, 110 villa bulunuyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.


Bodrum Turkuaz Resort projesinde minimum fiyat 95 bin Euro olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projeden 72 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Artev Global Turkuaz Resort; Karia Port AVM'ye 5 dakika, Dolphin Park'a 8 dakika, Beçin Kalesi'ne 20 dakika, Milas merkeze 20 dakika, Bodrum merkeze 20 dakika, Özel İskele Plajı'na 3 dakika, 18 delikli golf sahasına 5 dakika, Uyku Vadisi'ne 40 dakika mesafede yer alıyor.


Artev Global Turkuaz Resort 'ta; açık ve kapalı ala carte restoran, sauna, fitness salonu, özel kameralı güvenlik sistemi, 7/24 temizlik ve güvenlik, güzellik merkezi, masaj ve dinlenme odaları, ortak yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, aquapark, çocuk oyuncak parkı, cafe-bar ve tenis kortu mevcut.


Telefon: 0252 525 21 95

Web adresi: http://www.artevglobal.net

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön