27 / 04 / 2024

Artev Flamingo Country Club 'ta minimum 78 bin Euro'ya!

Artev Flamingo Country Club 'ta minimum 78 bin Euro'ya!

Firma: Artev Global

Proje: Flamingo Country Club

Artev Flamingo Country Club 'ta minimum fiyat 78 bin Euro olarak belirlendi, Bodrum 'da yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...




Flamingo Country Club Bodrum 'da hayata geçiriliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Artev Global imzası taşıyor. 


Artev  Flamingo Country Club  'ta 623 konut bulunuyor. Projedeki konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Artev Flamingo Country Club fiyatları:

1+1 daireler 78 bin Euro'dan;

2+1 daireler 85 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Artev Flamingo Country Club projesi; Bodrum merkeze ve Beçin Kalesi'ne 20 dakika, Özel iskele plajına 2 dakika, Dolphin Park'a 8 dakika, özel hastaneye 15 dakika, Karia Port AVM'ye 5 dakika, Uyku Vadisi'ne 40 dakika, Milas-Bodrum Havalimanı'na 10 dakika, 18 delikli golf sahasına 5 dakika mesafede yükseliyor. 


Artev Flamingo Country Club 'ta; voleybol sahası, amfi tiyatro, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, özel iskele plajı ve restoran,ortak yüzme havuzları, çocuk oyun parkı, 7/24 temizlik ve güvenlik, açık ve kapalı ala carte restoran, tenis kortu, bilardo salonu, fitness salonu, özel kameralı güvenlik sistemi, Türk hamamı, güzellik merkezi,  basketbol sahası, aquaparklı yarı olimpik yüzme havuzu, market, diskotek, çamaşırhane ve sauna bulunuyor.


Telefon: 0252 525 21 95

Web adresi: http://www.artevglobal.net

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön