28 / 04 / 2024

Bodrum Vita Nova projesi yabancıların ilgi odağı oldu!

Bodrum Vita Nova projesi yabancıların ilgi odağı oldu!

İrtanki Turizm Yatırım tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Vita Nova projesindeki dairelerin yabancı yatırımcılardan ilgi gördüğü açıklandı. Yapımı tamamlanan proje için 1 milyon dolar ek bütçe ayrıldı.



BODRUM, Yalıkavak Tilkicik'te 2014 te yapımı tamamlanmış olan Vita Nova projesinin yabancı yatırımcılardan ilgi gördüğü açıklandı, irtanki Turizm Yatirim ve Vita Nova'nın ortak yürüttüğü çalışma kapsamında yapımı biten projeye 1 milyon dolar bütçe ayrıldı. Bu kapsamda müşteri hizmetleri yapılandırması, çevre, sahil düzenlemesi yapılması planlanıyor. Sitenin yabancı yatınmcüardan ilgi görmesi nedeniyle yeni bir çalışma başlattıklarım söyleyen şirket yetkilileri, "irtanki Turizm Yatirim Ltd ve Vita Nova nin ortak yürüttüğü bu çalışmanın asıl sebebini araştırdığımızda sitenin özellikle yabancı yatırımcılardan gördüğü büyük ilgi ve elit müşteri kitlesinin isteği doğrultusunda bir proje olduğunu öğrendik. Kısaca bu sitede ben bir daire satın almak istiyorum dediğinizde bu o kadar kolay olmuyor. Belirli aşamalardan geçilerek ve müşteri profiline çok dikkat ediliyor. Bu süreç profesyonel bir grup tarafından takip ediliyor" dedi. 


SAKİNLERİNE ÖZEL HİZMET 


Amerika'da 15 yıldır faaliyet gösteren Irtanki'nin, Türkiye'deki ük yatırımım Vita Nova ile yaptığım belirten şirket yetkilileri, şunları söyledi: "Türkiye deki ilk yatırım olması açısmdan bu çalışmaya çok özen gösteriliyor. Burak irtanki ve Şevki irtanki önlerinde planlanmış bir çok proje olduğunu fakat Vita Nova tamamlanmadan herhangi bir yeni projeye başlamayacaklarım belirtiyor. 


Bu sitenin en güzel özelliği denize sıfır dairenizde ayrıcalıklı bir rezidans konforu ile yasayabilme olanağına sahip olmanız. Yani Vita Nova size fitness, spa hizmetleri, catering, bebek ve hayvan bakımı gibi birçok ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor. Market alışverişinden ev hizmetlerine kadar, proje sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap veriliyor. İsteğiniz dahilide site VIP aracı sizi havalarımda karşılayıp dairenize kadar getiriyor. Gerektiğinde tekneyle shuttle servis yapıyoruz." Projede fiyatlar 400 bin dolardan başlarken, alıcıların dolardaki kur farkından etkilenmemesi için kur 2.35'e sabitleniyor. 


Hürriyet


Geri Dön