28 / 04 / 2024

Bodrum'da deniz sezonu devam ediyor!

Bodrum'da deniz sezonu devam ediyor!

Bodrum 'da güneşli ve güzel bir hava hava yaşanıyor. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece ölçüldüğü Bodrum'da vatandaşlar kasım ayında denize girmenin keyfini çıkardı



Bodrum 'da güneşli ve güzel bir hava hava yaşanıyor.


AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 21, deniz suyu sıcaklığı ise 23 derece ölçüldü. 


Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren başta Kumbahçe ve Paşatarlası bölgesi olmak üzere sahillerde yoğunluk oluşturdu. 


Bazı aileler sahil kenarlarına çocuklarıyla güneşli havanın keyfini çıkardı. Bazıları da denize girerek kasım ayında denizin tadına vardı.


Bu arada bir firma, jetski ve sürat botu katalog çekimi gerçekleştirdi. Rus mankenlerle yapılan katalog çekimlerini bölgedeki vatandaşlar da ilgiyle izledi.


Rus manken Anna Borodayenko, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'un güneşinin ve havasının çok güzel olduğunu belirterek, güneşli havada hem çekim yaptıklarını hem de denize girdiklerini söyledi.


Kasım ayı olmasına rağmen iklimin çok güzel olduğunu dile getiren Mustafa Uzun da "Sabahtan bu yana denize giriyorum. Türkiye'nin pek çok bölgesinde soğuk hava etkili olurken, burası çok güzel. Çok keyifli bir gün geçiriyorum" dedi.


AA


Geri Dön