29 / 04 / 2024

Bodrum'da markalı konutların metrekaresi 9 bin 500 TL'den başlıyor!

Bodrum'da markalı konutların metrekaresi 9 bin 500 TL'den başlıyor!

Turizmin kalbinin attığı yer olan Bodrum'da yirmiye yakın yeni proje hayata geçiyor. Tatilini otel yerine kendi evinde geçirmek isteyenler için birbirinden farklı seçenekler sunan projeler yurtdışı pazarında da satışa sunuluyor...



Bodrum'un Gündoğan bölgesinde Doğalkaya ve Bodrum villaları, Fiera Vista Bodrum, Mar Yapı Kızılburun projesi, Seba İnşaat 1 konumlanırken, Yalıkavak'ta Epique Island, Yalıkavak Evleri, Mar Yapı Dazlaktepe projesi, Milas'ta Mar Yapı Tuzla projesi, Mazı'da Altınbüken projesi, Merkez'de ise Ofton, Dap Yapı, Mesa, Şalvarağa Evleri 2, Swissotel Rezidans, Seba İnşaat 2 projeleri hayata geçiriliyor. Bu projelerden bazılarında inşaat ve satış işlemi başladı, bazılarında ise hazırlıklar sürdürülüyor.Bölgede A plus müşteriye yönelik otel yatırımlarının ve marinaya gelen yabancı yatlarının sayısının artmasının, lüks proje yapmayı hedefleyen markalı proje üreten firmaların ilgisini çektiği gözlenirken, Bodrum'un kış nüfusunun artırasmın da yatırımları etkilediği belirtiliyor. Bodrum'da son olarak Türkiye'nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Güvercinlik'te, yeni otelinin kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


Titanic Deluxe Bodrum, 400 metrelik sahil bandında ve denize sıfır olarak konumlanıyor. Markalı konut projelere alanında inşası devam eden projelerde ise metrekare satış fiyatları 9 bin 500 TL'den başlıyor. 

Bodrum'da halen inşaat ve satışı süren projeleri sizler için derledik: 


MESA YALIKAVAK EVLERİ 


Mesa'nın satışları tamamladığı Mesa Yalıkavak Evleri 28 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Villaların büyüklükleri 73 ile 145 metrekare arasmda bulunuyor. 

8 değişik tipte 28 yapıdan oluşan projede yapıların bazıları tek ev, çoğunluğu ikiz, bir kısmı da 3 veya 4 evi barındırmaktadır. 


MİRAGE MARİNA BODRUM 


Game Teknik Yapı tarafından Bodrum'da inşa edilen Mirage Marina Bodrum 160 konuttan oluşuyor. Yaşamın Mayıs ayında başlaması planlanıyor. 


GÜLMAN GRUPTAN PROJELER 


GülmanGroup'un Bodrum'da hayata geçireceği Doğakaya Bodrum ve Fiera Vısta projeleri Bodrum Gündoğan'da yükselecek. Doğakaya Bodrum Villaları 34 bin metrekarelik alan üzerinde yayılıyor. 15 adet niş villadan oluşuyor. Villalara büyüklükleri 120 metrekareden başlayarak 500 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede her villanın kendine ait bahçesi, terası ve kapalı otoparkı bulunuyor. 

Grubun br diğer projesi olan Fiera Vista Bodrum 18 bin 900 metrekarelik deniz manzaralı arsa alanı üzerinde yükseliyor. 18 adet niş villadan oluşan Fiera Vista Bodrum projesinde her villanın kendine ait havuzu bahçesi bulunuyor. Projede villaların alanları 240 ile 380 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Adres Yalıkavak


Metrekare İnşaat tarafından Bodrum'da 62 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen Adres Yalıkavak projesi, 46 villadan oluşuyor. Proje yaşam Temmuz ayında başlıyor. Proje villa yaşamının yanı sıra, su oyunları imkânı, her türlü sportif etkinliğe özel sahalar, kortlar, oyun parkları, havuz ve restoran, sinema odaları ve butik otele de yer veriyor.


Elysium Miramar


Ofton tarafından Bodrum'un merkezinde, muhteşem deniz, doğa, marina, Bodrum kalesi ve adalar manzaralı 22 dönüm arazi üzerinde inşa edilen proje, mayıs ayında teslim edilecek. 

Elysium Miramar Bodrum projesi sınırlı sayıda inşa edilen, akılı ev sistemleriyle her m kontrol alfanda tutulabilecek çok özel 46 ikiz villa ve 4 penthousedan oluşmaktadır. 30 milyon Euro yatırım bedeli olan projede 3 oda 1 salon villalar 530 bin euro ile 740 bin euro arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Epique Island


Conrad İstanbul Otefi'nın sahibi olan Aksoy Holdingin gayrimenkul projesi olan Epique Island, Tilkicik Koyu'nda, Türk gayrinenkul piyasasına yeni bir soluk getiriyor. Tamamı çevreye ve doğaya saygi, çağdaş görünümlü yerel malzemeler içeren tasarımı ie ayrışan projede; 75 villa, marina, butik otel, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ie fitness ve spa yer ahyor. Tasarımına 2014'te başlanan Epique Island projesinde inşaat faaliyetleri 2015'te başladı, adada yaşamın 2017 yazında başlaması planlanmaktadır. Projede 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişen ve her birinin özel havuzu, kabanası, terasları ve otoparkı olan villalar yer alıyor. 



Yeni Birlik



Geri Dön