15 / 05 / 2024

Bölge Gayrimenkul Darıca'da ofis açtı!

Bölge Gayrimenkul Darıca'da ofis açtı!

2011 yılında iki genç girişimci Fuat ÖZDAĞ ve Gökhan ADIGÜZEL ortaklığında kurulan Bölge Gayrimenkul, şuan 4 ofisiyle Kocaeli Gebze ve Darıca hizmet veriyor.



2011 yılında iki genç girişimci Fuat ÖZDAĞ ve Gökhan ADIGÜZEL ortaklığında kurulan Bölge Gayrimenkul, şuan 4 ofisiyle Kocaeli Gebze ve Darıca hizmet vermektedir. Yakın zamanda Kocaeli'nin bütün ilçelerinde ofislerini açmak isteyen firma ilk 2 yıl 20 ofis ve devamında Franchising vererek tüm Türkiye'de  ofisler açmayı planlıyor. 


Bölge Gayrimenkul merkez ofisi Fevziçakmak Mah. İstasyon Cad. Yıldırım Sok. No:1 K:2 Vakıfbank bitişiğinde hizmete açılmıştır. Açılışa Darıca Belediye Başkanı Sn. Şükrü KARABACAK, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sn. Cemil YAMAN, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yakup TÖRK, AK Parti KOCAELİ Milletvekili Adayı Haluk ÇOKAN, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail ÇİLER, AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer BIYIK, KOSGEB Gebze Müdürü Ertuğrul ÇETİNKAYA, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan SOBA, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin GÜZEL, Dernek başkanları, İşadamları ve çok sayıda misafir katıldı.


Kurban Kesimi ve Dualar eşliğinde açılan Bölge Gayrimenkul, Geniş ve ferah mimarisi, teknolojik altyapısıyla misafirlerin beğenisini kazandı. 444 91 02 numaralı kurumsal çağrı merkeziyle gayrimenkul konusunda her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. 



Geri Dön