29 / 04 / 2024

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin Protokolü yürürlükte!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin Protokolü yürürlükte!

'Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin 20 Haziran 2011'de hazırlanan protokolünün imzalanarak yürürlüğe girdiği duyuruldu. İmzalanan projenin protokolü ile 13 Nisan Pazartesi Günü Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda bilgilendirme toplantısı yapılacak.



Bolu Belediyesinden yapılan duyuru ile uzun zamandır merakla beklenen 'Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin 20 Haziran 2011'de hazırlanan protokolünün imzalanarak yürürlüğe girdiği duyuruldu.imzalanan projenin protokolü ile 13 Nisan Pazartesi Günü Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda bilgilendirme toplantısı yapılacak. 

Konuyla ilgili Bolu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer alıyor: "Yeni yapılacak olan "Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi" yapımı için Bolu Valiliği, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı'nın 20.06.2011 tarihinde hazırlanan protokolü imzalanarak yürürlüğe girmiştir. 

Protokol kapsamında yürütülen "Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi" bünyesindeki iş yerlerinin satış işlemi için talep toplama süreci 23 Mart 2015 tarihinde başlamış olup 30 Nisan 2015 tarihine kadar devam edecektir. 

Süreç içinde kamuoyunda bilgi eksikliğinden dolayı projeyle alakalı çeşitli spekülasyonlar oluşmaktadır. Bu bilgi eksikliğini gidermek ve konu ile ilgili açıklama yapmak üzere; taşınmaz malların kıymet takdir raporlarını ve mimari avan projelerini hazırlayan, fizibilite ve modelleme çalışmasını yürüten ilgili müşavir firma yetkilileri ve  TOKİ  Kentsel Yenileme Daire Başkanı Hemşerimiz Sayın Gürol KONYALIOĞLU ile ekibinin katılımlarıyla "Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin tamamıyla ilgili bilgilendirm e toplantısı yapılacaktır. 



Köroğlu Gazetesi


Geri Dön