28 / 04 / 2024

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde talep toplanmaya başladı!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde talep toplanmaya başladı!

Yapımı yılan hikayesine dönen Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi için yeniden talep toplanmaya başlandı. Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi bünyesindeki işyerlerinin satış işlemi için talep toplama sürecinde başvuru ücreti 4 bin TL olarak belirlendi.



Bolu Belediyesi, Bolu Valiliği, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile imzalanan "Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesine İlişkin Protokol" kapsamında yürütülen Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi bünyesindeki işyerlerinin satış işlemi için talep toplama süreci başladı. 


Bolu Belediyesi yaptığı yazılı açıklamada "Bu bağlamda müracaat edecek üyelerin 4.000,00 TL (Dörtbin Türk Lirası) olan başvuru BOLU bedelini Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bolu Merkez Şubesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hesabına 30 Nisan 2015 tarihine kadar yatırmak üzere, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne müracaat ederek talep toplama başvuru belgesini Sanayi Sitesi Projesi kapsamındaki üyelere almaları gerekmektedir. Gereği Bolu Büyük önemle duyurulur." İfadeleri kullanıldı. 


Detay Gazetesi


Geri Dön