02 / 05 / 2024

Bolu spor kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu spor kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede'de spor kompleksinde hızla devam inşaat devam ediyor. Spor tesisi 2019-2020 sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. 



Bolu'da Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın projeleri arasında yer alan spor kompleksinde inşaat tam gaz devam ediyor. 2019-2020 futbol sezonuna yetiştirilmesi planan projede 16 odalı tesis binası, sentetik antreman sahası, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lop ve teknik ihtiyaç odaları bulunuyor.  

Bolu Gündem'de yer alan habere göre; Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı devam eden spor kompleksi, Geredespor Kulubü’nün konaklama
ihtyacını giderecek. İlçedeki spor faaliyetlerine destek vermek amacıyla yapılan proje Gerede Beledye Başkanı Mustafa Allar’ın imzasını taşıyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, spora ve sporcuya önem verdiklerini vurgulayarak, “Gerede Belediyesi olarak gençliğe, spora ve sporcuya hizmet ediyoruz. Bahçelevler mahallemizde çalışmaları süren spor kompleksimiz çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte en kısa zamanda gençlerimizin, Geredespor’umuzun, Gerede'llerin hizmetine sunacağız. Bizler ilçenn her noktasındayız. Birçok noktada çalışma yapıyoruz. Gençliğe ve sporun her alanında hizmet ediyoruz. Amacımız gençlği geliştirmek, gençliğin spor yapmasını teşvik etmek, onların sağlıklı ve en iyi koşullarda çalışmalarına katkı sunabilmektr. Belediye olarak her kesim düşünüyoruz, her kesme ulaşmanın derdindeyiz. Sona gelen çalışmalarda emeği geçen arkadaşları kutluyor, onları tebrik ediyorum” diye konuştu.


 


Geri Dön