Altın & Gümüş

Bomba altın yorumu! İslam Memiş gram altının bir sene sonra ne kadar olacağını açıkladı! Tir tir titretti

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip edilirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten bomba altın yorumu geldi. Altın fiyatları son haftalarda üst üste düşüşler yaşadı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakın takip ediliyor. Altın fiyatları son haftalarda üst üste düşüşler yaşadı. 

Dolar/TL kurunun yükselişe geçmesi ile gram altın fiyatı 1000 TL seviyesinin altına geriledi.

Bu düşüşler karşısında yatırımcılar altın fiyatlarının daha ne zaman kadar düşeceğini merak etmeye başladı. Konu ile ilgili altın yorumlarını araştıran yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten bomba altın yorumu geldi.

BOMBA ALTIN YORUMU

İslam Memiş, atlın fiyatlarındaki düşüş ile ilgili son dakika altın yorumu yaparak yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş; Şuan 1.000 liranın altında gram altın yok sevgili kardeşim, şuan 1.007 lira. Olunca söylerim." diyerek altının gramının bir  sene sonra ne kadar olacağını açıkladı...
 

BİR SENE SONRA GRAM ALTIN...

Fed'in hamlesi ve Jerome Powell'ın konuşmaları ile alt üst olan altın fiyatları ile ilgili İslam Memiş 1 sene sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağını şöyle açıkladı; 

''Altın, gümüş gibi emtialar ciddi anlamda baskılanmaya devam ediyor. Özellikle de bu baskılanma kısa vade için kalıcı olmayabilir.

Enflasyon artmaya devam ediyor, jeopolitik riskler resesyon riski  derken altın fiyatlarında  ons bazında tekrar yükseliş trendi olabilir.

 Gram altın tarafındaki hikaye tamamen farklı. İster istemez dolar kurunun uluslararası piyasalardaki değer artışları içeride dolar/TL kurunun 18.20 TL seviyesinin üzerinde tutulmasına neden oluyor.

Dolar/TL kuru için yılın son çeyreğinde 20-21 lira aralığında bugünkü ekonomik koşullarda bir fiyatlama bekliyoruz. 

Eğer bu öngörümüz gerçekleşirse gram altın fiyatında yeni rekorlar da görme ihtimalimiz çok yüksek. 

Mesela 1.200 – 1.450 seviyeleri bu masada kalmaya devam ediyor. Dolayısı ile emtia fiyatlarındaki bugünkü seviyeler orta ve uzun vade için alım fırsatı verdiğini düşünüyorum.." dedi.

ALTINDA SON DURUM 

Altın fiyatlarında son durum milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gün içiinde hareketlenen altın fiyatları  ekonomi gündeminde yer alamaya devam ediyor. Ons altın şu dakikalarda 1705 dolar, gram altın ise aynı dakikalarda 1014 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram altını olan bile çabuk baksın! Altın fiyatlarında son dakika 2 Eylül 2022

Altını olanlara şok! Her tahmini tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bakın!

İşte karşınızda gram altının yıl sonu fiyatı! Hepsi yalan tek gerçek bu! Bu haber okunmadan altın alınmaz
Altının yükseleceği tarihi Altının efendisi İslam Memiş verdi! 1 gram bile altını olan herkes hemen bu flaş tarihe bakın