27 / 04 / 2024

Bomonti Apartman'da fiyatlar 287 bin dolardan başlıyor!

Bomonti Apartman'da fiyatlar 287 bin dolardan başlıyor!

2011 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Bomonti Apartman'da fiyatlar 287 bin dolardan başlıyor. Bomonti Apartman tasarlanırken, hava alan ve ışık gören ferah mekanlar yaratmaya özen gösterildi



Bomonti Apartman'da fiyatlar 287 bin dolardan başlıyor. 1+1'ler 287 bin dolar ila 438 bin dolara; 2+1'ler ise 562 bin dolar ila 630 bin dolara satılıyor.

Eylül 2011'de teslim edilmesi planlanan Bomonti Apartman, Extensa tarafından inşa ediliyor.    Firma, kendi bünyesinde yüzde 25 peşinatla 11 ay sıfır faizle konut satışı yapıyor. Osmanbey metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde, Nişantaşı'nın yanıbaşında yeralan Bomonti'den arabayla E5 ve TEM gibi önemli otoyollara ulaşım çok yakın ve kolay.

İstanbul'un kozmopolit ve zamansız yapısından esinlenerek tasarlanan Bomonti Apartman, Patrick Spears tarafından tasarlandı. Bomonti Apartman tasarlanırken, hava alan ve ışık gören ferah mekanlar yaratmaya özen gösterildi.

Projede dairelerin yerleşim düzeni güneş ışığından maksimum faydalanılabilecek şekilde ayarlandı ve yatak odalarının doğal ışık alması sağlandı. Açıkhavadan keyif alınabilmesi amacıyla, teraslar düzenlendi.   Dubleks dairelerde geniş yaşam alanı hissi verilebilmesi için teraslar veya duble yükseklikte salonlar tasarlandı.   Ortak yaşam alanları geniş tutuldu ve özellikle hepsinin, koridorlar dahil naturel ışık alması sağlandı. Yaşam alanlarının daha iyi kullanılması için yatak odalarında gömme gardroplar, mutfaklarda ve banyolarda akıllı dolap sistemleri düşünüldü. Dairelerin yerleşim düzenlerini, modern yaşam standartlarına uygun olarak tasarlandı.   Mekanları en kullanılışlı olacak şekilde planlandı. Apartmanlarda akıllı depolama çözümleri kullanıldı.   Az kullanılan eşyalar için en alt katta ekstra depolama alanı yapıldı.

www.extensa.com.tr

0212 296 88 18

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön