18 / 05 / 2024

Bonalameed Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bonalameed Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Moh`D R. F.    Alshawabkeh tarafından kuruldu.



Bonalameed Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Moh`D R. F.    Alshawabkeh tarafından kuruldu.

Bonalameed Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 2-Şirket başlıca bakliyat türü olan kırmızı ve yeşil mercimek, her türlü kuru fasulye, nohut ve nohuttan mamul leblebi, pirinç, buğdaydan mamul ince ve kalın bulgur üretmek, ürettiği bu mamullerin paket ve ambalajını yapmak, yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak. 3- Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 4-Her nevi çekirdek, çiğ kahvenin, granül kahvenin, kakao ve kahve kremalarının, her nevi çayın ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak. Çekirdek kahvenin makinelerde kavrulma işlemlerinin yapılması, kavrulmuş kahvelerin değirmenlerde çekilmesi ve toz haline getirilmesi, ambalajlanması


Geri Dön