25 / 07 / 2024

Bonds& Loans 2015'ten İzmir-Gebze Otoyolu projesine ödül!

Bonds& Loans 2015'ten İzmir-Gebze Otoyolu projesine ödül!

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Faik Açıkalın, Türkiye'nin önemli altyapı projeleri olduğunu hatırlatarak, bu konuda bankasının çalışmalarıyla ilgili güncel bilgiler verdi.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Üst Yönetici Faik Açıkalın, Türkiye'de geleceği şekillendirecek projeleri dikkatle incelediklerini açıkladı 


ENERJİ VE GAYRİMENKUL

Bunların finansmanında yer almaya devam edeceklerini açıklayan Açıkalın, geleceği şekillendirecek projeleri dikkatle incelediklerini belirtti. Açıkalın, "Enerji, altyapı, ticari gayrimenkulun yanı sıra birleşme ve satın alma alanlarında kamu ve özel sektör tarafından planlanan her proje takibimizde bulunuyor" dedi. 


DANIŞMANLIK DA YAPIYORUZ 

Proje finansmanı konusunda uzmanlaştıklarını vurgulayan Açıkalın şöyle devam etti: Türkiye'de önemli projelerin finansmanında yer aldığımız gibi bu projelerin şekillenmesinde de danışmanlık yapıyoruz. 2016 yılında da önemli projelerin kilit oyuncularından biri olmayı sürdüreceğiz."


Desteği 1,2 milyar dolar 

Yapı Kredi'nin finansmanında yer aldığı üç büyük proje, Bonds&Loans 2015'te dört önemli ödüle layık görüldü. Bu kapsamda İzmir-Gebze Otoyolu projesi "Yılın Proje Finansmanı ve Yılın Sendikasyon Kredisi", Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi "Yılın Altyapı Finansmanı" ve Yeniköy-Kemerköy Termik Santralleri özelleştirmesi ise "Yılın Doğal Kaynak Finansmanı" ödülünü aldı. Banka bunlara 1,2 milyar dolar finansman sağladı. 


Bugün


Geri Dön