25 / 07 / 2024

Bonds&Loans 2015 türkiyeden ödül alan projeler

Bonds&Loans 2015 türkiyeden ödül alan projeler

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Faik Açıkalın, Türkiye'nin önemli altyapı projeleri olduğunu hatırlatarak, bu konuda bankasının çalışmalarıyla ilgili güncel bilgiler verdi.

Soyak Grubu’na enerji finansmanında birincilik!

Soyak Grubu, GFC Media Grup tarafından organize edilen 2019 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri ödül gecesinde birincilik ödülüne sahip oldu.

YDA Group'a Finans Oscarları'ndan 3 ödül!

Uluslararası Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nden YDA Group'a iki birincilik bir ikincilik ödülü geldi. YDA Group, “Yılın En İyi Tahvil İhracı”, “Yılın Proje Finansmanı” ve “Yılın Altyapı Finansmanı” ödüllerini aldı.

GYODER 2015 Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu!

GYODER 2015 Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Temel makroekonomik göstergelerden sektör içi üretim rakamlarına kadar çok çeşitli bilgi ve istatistikleri içeren göstergede, istatistiki datalar bir arada bulunuyor.

Bonds& Loans 2015'ten İzmir-Gebze Otoyolu projesine ödül!

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Faik Açıkalın, Türkiye'nin önemli altyapı projeleri olduğunu hatırlatarak, bu konuda bankasının çalışmalarıyla ilgili güncel bilgiler verdi.

YDA Group'a 6 ödül!

Finans dünyasının Oscarları olarak da adlandırılan Bonds & Loans Türkiye Ödülleri’nde YDA Group altı kategoride birden ödül almaya hak kazanarak gecenin yıldızı oldu.

İzmir-Gebze Otoyolu projesi Bonds&Loans 2015'ten ödül aldı!

Yapı Kredi'nin finansmanında yer aldığı 3 büyük proje, Türkiye'nin finans oscarları olarak nitelendirilen Bonds&Loans 2015'te 4 ödüle layık görüldü.

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

Gebze-İzmir Karayolu projesi Bonds & Loans'da 4 kategoride iddialı!

Otoyol AŞ’nin Gebze-İzmir Karayolu Projesi, bu yılın finans oscarları Bonds & Loans Türkiye Ödülleri’nde 4 kategoride iddialı durumda.

Türk firmaları Dubai Cityscape Global 2015'te çıtayı yükseltti!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı’nda Türk firma temsilcileri ve projelerine üst düzeyde ilgi olmasının sektör temsilcilerinin hedeflerini yükselttiğini söyledi.

Dubai Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den 61 şirket katılacak!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı bugünden itibaren Dubai’de atacak. 10 Eylül akşamına kadar sürecek olan Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den bu yıl 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı!

10 Eylül'e kadar devam edecek olan Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı. 'En Büyük Uluslararası Katılımı Gerçekleştiren Ülke' unvanına sahip olan Türkiye, fuara 61 firma ile katılarak rekor kırdı.

Bonds&Loans 2015 türkiyeden ödül alan projeler Haberi

Bonds&Loans 2015 türkiyeden ödül alan projeler

Üst Yönetici Faik Açıkalın, Türkiye'de geleceği şekillendirecek projeleri dikkatle incelediklerini açıkladı 


ENERJİ VE GAYRİMENKUL

Bunların finansmanında yer almaya devam edeceklerini açıklayan Açıkalın, geleceği şekillendirecek projeleri dikkatle incelediklerini belirtti. Açıkalın, "Enerji, altyapı, ticari gayrimenkulun yanı sıra birleşme ve satın alma alanlarında kamu ve özel sektör tarafından planlanan her proje takibimizde bulunuyor" dedi. 


DANIŞMANLIK DA YAPIYORUZ 

Proje finansmanı konusunda uzmanlaştıklarını vurgulayan Açıkalın şöyle devam etti: Türkiye'de önemli projelerin finansmanında yer aldığımız gibi bu projelerin şekillenmesinde de danışmanlık yapıyoruz. 2016 yılında da önemli projelerin kilit oyuncularından biri olmayı sürdüreceğiz."


Desteği 1,2 milyar dolar 

Yapı Kredi'nin finansmanında yer aldığı üç büyük proje, Bonds&Loans 2015'te dört önemli ödüle layık görüldü. Bu kapsamda İzmir-Gebze Otoyolu projesi "Yılın Proje Finansmanı ve Yılın Sendikasyon Kredisi", Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi "Yılın Altyapı Finansmanı"...