Ekonomi

Borcu olanlar dikkat! Kredi ve kredi kartlarına yeni düzenleme geliyor!

Yüzbinlerce vatandaşı yakından ilgilendiriyor! Ekonomik durumları sebebiyle kredi ve kartı karcı borçlarını ödeyemeyenler için yeni bir düzenleme geliyor. Takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları için üç formül gündemde

Kredi ve kredi kartı borçlarının faizleri silinecek mi? Kredi borçları ile alakalı uygulanan çalışmalardan son dakika detayları gelmeye devam ediyor. Takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları için üç formül gündemde. Bu arada 81 şehirde yapılacak 150 bin sosyal konut projesiyle alakalı da hazine arazisi satışı gündeme alınacak.

SON DAKİKA: KREDİ VE KREDİ KARTI BORÇLARI İÇİN KRİTİK GÜN!

FinansMynet'te yer alan habere göre; gözler bugün yapılması beklenen Kabine toplantısına çevrildi. Tahıl koridoru, terörle mücadele, ekonomideki son konum ve yapılacak yeni düzenlemelerin masaya yatırılacağı önemli görüşmede dar gelirli vatandaşlar için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlıklarının bir araya gelmiş olarak yürüttükleri çalışmanın son durumu ele alınacak.

İşte diğer ayrıntılar...

KREDİ VE KART BORÇLARI İÇİN 3 FORMÜL

Yeni düzenleme pek çok kredi kartı ve kredi borçları sebebi ile takibe düşen kişileri yakından alakadar ederken, Takibe düşen kart borcu için ise 3 yöntem öne çıkıyor: Borç öteleme, yapılandırma, takip süresini uzatma.

81 İLDE SOSYAL KONUT PROJESİ

81 ilde gerçekleştirilecek olan 150 bin toplumsal konut projesi ile ec yapımı için hazine arazisi satışı da ele alınacak. Konut projesinde vadenin 20 sene olması öngörülüren, projeden dar gelirli vatandaşlar faydalanacak.

Yeni projede ayrıca; emekliler, şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra ergenler ve yeni evleneceklere de ayrı kota sağlanacak.

TAHIL KORİDORU

Rusya ile Ukrayna arasında Türkiye'de  imzalan tahıl sevkiyatı anlaşması ile alakalı son konum konuşulacak. İki ülke içinde ateşkesin sağlanması için atılabilecek yeni adımlar görüşülecek.

Kabine toplantısında tahıl koridoru, terörle mücadele, Doğu Akdeniz ve Irak/Suriye'deki son gelişmeler ile beraber öteki dış siyaset mevzuları da gündeme gelecek.

ERDOĞAN DUYURACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine Toplantısının ardından açıklama yapması ve alınan kararları duyurması öngörülüyor.

Doları olanlar köşe bucak satacak yer arayacak! Gerilim yükseliyor! İşte dolar yıl sonunda bu kadar olacak

ŞOK Market Çarşamba aktüel ürünler kataloğu açıklandı! İşte ŞOK 3 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Ayçiçek yağ, kırmızı et ve tavuk et fiyatları dip yaptı! Duyan Migros'a koştu! İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi