29 / 04 / 2024

Bornova Folkart Life ev fiyatları!

Bornova Folkart Life ev fiyatları!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Bornova Folkart Life ev fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunan proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.



İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen  Folkart Life Bornova  Konutları 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.


Bornova Folkart Life ev fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan proje  Folkart Yapı  imzası taşıyor.


Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Folkart Life İzmir'de firma bünyesinde kredi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Proje 828 adet daireden oluşuyor.


Folkart Yapı Folkart Life Bornova'da konutların büyüklükleri 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. Proje İzmir-Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir bölgede inşa ediliyor.


Bornova Folkart Life ev fiyatları!

Koşu ve yürüyüş yolu, kapalı otopark, yüzme havuzları, restoranlar, SPA ve fitness, çocuk havuzu,  cafe ve çarşı,  açık - kapalı süs havuzu gibi sosyal olanaklara sahip olan Folkart Life Bornova'da konut fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. 


Folkart Life Bornova satış ofisi adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


İzmir Folkart Life Bornova iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön