28 / 04 / 2024

Borsa arife günü açık mı? Borsada hangi günler işlem yapılacak? Bankalar bayramda hangi günler açık?

Borsa arife günü açık mı? Borsada hangi günler işlem yapılacak? Bankalar bayramda hangi günler açık?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Borsa İstanbul’da ve bankalarda hangi günlerin tatil olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar arife günü işlemlerin saat kaça yapılacağını araştırıyor. İşte detayları haberimizde…



Borsa İstanbul Ramazan Bayramı öncesi gelen kar satışlarıyla haftaya ekside başladı. Bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yatırımcıların hisse satışına yönelmesi Borsa İstanbul BIST 100 endeksinin yönünü de aşağı çevirdi.

Borsa arife günü açık mı? Borsada hangi günler işlem yapılacak? Bankalar bayramda hangi günler açık?

Uzmanlar, Borsa İstanbul'da, tatil nedeniyle Ramazan Bayramı öncesi nakde dönmek isteyenlerden kaynaklanan bir satış hareketi gözlendiğine işaret ederek özellikle hisse senedi yatırımcıları açısından haftanın ilk gününün son şans olarak değerlendirildiğini belirtiyor. Peki bayramda borsa ve bankalar hangi gün açık olacak? Saat kaça kadar işlem yapılacak? Yatırımcılar bu soruların yanıtlarını araştırıyor.

Borsa İstanbul, Ramazan Bayramı nedeniyle 20 Nisan Perşembe gününden itibaren 3,5 günlük tatile girecek. Yarın gerçekleştirilecek işlemlerin takasının 24 Nisan Pazartesi yapılacağı bildirildi. Ayrıca Borsa İstanbul'da, 19 Nisan Çarşamba ve 20 Nisan Perşembe günü yapılacak işlemlerin takasının ise 25 Nisan Salı günü gerçekleştirileceği kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön