30 / 04 / 2024

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa olarak iş yapma modelini değiştirdiklerini belirtti. Sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını, başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirkete destek verdiklerini açıkladı.



Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, iş yapma modelini değiştirdiklerini, artık sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını iafde ederek, "Başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirketlerimize destek veren bir borsayız" diye kaydetti.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu sene "Finansın Ötesi: Dünyanın Geleceğine Yatırım" temasıyla hibrit olarak düzenlenen 6'ıncı Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi başladı.

Kongrenin açılışında konuşma yapan Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa İstanbul olarak şirketlerin ve yatırımcıların sermaye piyasalarının sağladığı imkanlardan daha çok faydalanması için çalıştıklarını söyledi.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz

"Borsa İstanbul'umuzun temel misyonlarından biri ülkemizin sürdürülebilir büyümesi için, şirketlerimizin finansmanını sağlayan ekosistemin önemli bir parçası olmasıdır" diye belirten Ergun, bu çerçevede ülkenin 1000 büyük sanayi şirketinden borsada işlem görmeyenleri ziyaret ettiklerini kaydetti.

Türkiye'nin 15 önemli sanayi şehrinden 152 şirketle görüşmeler gerçekleştirdiklerini aktaran Ergun, işte şöyle devam etti...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön