03 / 05 / 2024

Borsa ne zaman yükselir? 

Borsa ne zaman yükselir? 

Borsa yatırımcısı, borsadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Küçük ve büyük yatırımcıların merak ettiği ortak konu ise 'Borsa ne zaman yükselir?'' konusu. Uzman isim madde madde açıkladı. 



Borsa Ramazan Bayramı tatilinden dolayı kapalıydı. Piyasaların tatil olmasından dolayı borsa işlemlerini erteleyen vatandaşlar borsanın açılışını merak ediyor. Borsa İstanbul yarından itibaren işlemlerine devam edecek. Borsa, milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar borsanınne zaman yükselişe geçeceğini araştıyor.  Konuyla ilgili Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can, sosyal medya hesabı X'ten 'Borsa ne zaman yükselir?'' başlığı altında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dr. İbrahim Can, CPA@ICanAdvisory

Borsa Ne Zaman Yükselir?

Yatırımcısı olduğunuz hissenin yaklaşık son bir yıllık grafiği buna benziyorsa Mayıs - Haziran aralığında zirveyi geçme ihtimali yüksektir. Finansal Sürdürülebilirlik Teorime göre böyle bir görünüm var. 

Abonelik geldiğinde her hisse için en az 100 istek oluşanlar için çeyrek dönemlerde hisse bazlı finansal sürdürülebilirlik derecelendirme notu paylaşacağım.

Bunu yaptığımda diğer bütün yöntemlerin tek başına yetersiz olduğu ve hepsini kapsayan, bilimsel olarak ispatlanmış, geçerli ve güvenilir en iyi yöntemin bu olduğu anlaşılacak.

Ancak, insanlık tarihi boyunca görülen durumun yaşandığı şu dönem için cehalete kızgınlığım yok. Aslan, ceylanı yiyor diye üzülmediğimiz gibi... Kimileri bilimi tercih edip finansal özgür olacak, kimileri cehalet ve dolandırıcılık peşinde köle olacak...
#bist100 #borsa #borsaistanbul

'Ev ve araba satılıp borsaya girilmez' diyen borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön