29 / 06 / 2024

Borsada kritik süreç, halka arzlara ara verilsin

Borsada kritik süreç, halka arzlara ara verilsin

​​​​​​​Borsa İstanbul’da BIST 100 Endeksi kritik seviyede hareket ederken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas, halka arzlara ara vermek gerektiğini söyledi.  Vatandaş da halka arzlara girilmemesi önerisinde bulundu.



Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi dün kritik 10.500 seviyesinin altında kapandı. Güne yatay başlayan Borsa İstanbul’da küçük yatırımcı zararda beklemeye devam ediyor. Bu arada borsaya yeni giren şirket hisselerinde yaşanan düşüş halka arzlarla ilgili soru işaretlerini çoğaltırken, yatırımcının da uzaklaşmasına neden oluyor.

Borsa Temel Analisti Tardu Barlas, Borsa İstanbul’da yaşanan bu süreç üzerine https://x.com/taaardu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda halka arzlara ara verilmesi gerektiğini söyledi.

“Önemli bir desteğin altına geldik. Rahat olmak için 10 bin 500 üstüne atmalıyız. 10 bin 600’e keskin bir dönüş yaparsak ki bu BOFA alımıyla olur. Tuzak düşüş olarak kalır. Maalesef ki yerlilerden katılım yok BOFA satışını tutamıyor. Sanki halka arzlara ara vermek gerekiyor biraz.”

İŞTE O PAYLAŞIM

HALKA  ARZLAR PİYASANIN DENGESİNİ BOZDU

 

Faiz yüksekken ev, arsa, araba satılır mı? Ekonomist Mert Başaran, 'Malınız üç kuruşa gider' dedi!

Gümüş altının yerini mi alacak? Gümüş fiyatları bu sene yüzde 45 yükseldi!

Dolar 45 TL'yi aşacak! Elinde dolar olanlar ve dolar alacaklar hemen bu tarihe bakın! 

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön