25 / 07 / 2024

Borsadan kazanılan nerede değerlendirilmeli?

Borsadan kazanılan nerede değerlendirilmeli?

Altın ve dolardaki yatay seyir devam ederken, Borsa İstanbul’a yabancı yatırımcının da gelmesiyle birlikte hisselerde hareketlenme başladı.  Peki borsadan kazanılan para nerede değerlendirilmeli. İşte o sorunun cevabı…


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Altın ve dolardaki yatay seyir devam ederken, Borsa İstanbul’a yabancı yatırımcının da gelmesiyle birlikte hisselerde hareketlenme başladı.  Peki borsadan kazanılan para nerede değerlendirmek gerekiyor. Borsa da devam etmek mi, geliri başka bir yatırım aracına yönlendirmek mi daha mantıklı.

Toprak yatırımcısı ve danışmanı 40 bin takipçili Aksel Melkonyan isimli kullanıcı, https://twitter.com/_ichimoku_ X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borsadan kazananların elde ettikleri geliri gayrimenkul yatırımında değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Aksel bunun nedenlerini de açıkladı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Borsadan kazancını çek ve toprağa göm, araba al, 1+0 daire al, ne alırsan al ama bir şey al, yeter ki borsadan varsa kazancın çek‼

Geçen hafta sonu pazarlıklarını yaptığım 2 yeri aldım, toplamda 4,600 M2.

Denizli/Bekilli Toki konutlarına 350 metre  tarla diğeri ise Uşak/Paşalar köy merkezi içerisinde köy imarlı tarla.

Toplam rakam sizce ne kadar?

Not:

Kredi kartı kötüdür mantığına karşın k.kartı nakit avans faiz oranları 1.36 seviyesindeydi ve ben elimdeki kart limitlerinin hepsini kullanarak tarlalar almıştım, arkadaşlarıma da aldırdım.

Onlar desinler ‘oradan bir şey olmaz’ diye ama siz aksiyon alın birikimlerinizi yatırıma dönüştürün hatta imkan dahilinde borçlanın.

Şimdi altı boş konuşan o arkadaşları dinleseydim maalesef bu treni kaçırmıştım.

Altınlarımı şimdi satıp, düşünce tekrar alsam olur mu? Ünlü ekonomist cevap verdi

İkinci el otomobil piyasasında kaos: 100 bin TL koysam sıfır alıyorum neden senden alayım sorunsalı…

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Serbest piyasada gram altın fiyatı kaç TL? 16 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Yatırımcılar dikkat! İşte en fazla temettü veren 11 şirket!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön