05 / 07 / 2024

Altınlarımı şimdi satıp düşünce tekrar alsam olur mu? Ünlü ekonomist cevap verdi

Altınlarımı şimdi satıp düşünce tekrar alsam olur mu? Ünlü ekonomist cevap verdi

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş eğilimi vatandaşın kafasının karıştırmış durumda.  Ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu “Altınlarını satıp daha sonra tekrar almayı düşünenlerin” sorduğu soruya bakın nasıl cevap verdi.



2024 yılına 1.965 TL seviyelerinden giren gram altın, Nisan ayında 2 bin 500 TL’yi gördükten sonra 2 bin 385 TL’ye kadar düştü. Altın yükselirken artan talep nedeniyle alım satım makası da açıldı ve gram altın kuyumcularda 2 bin 700 TL’lere kadar çıktı.  Altında son dönemde yaşanan düşüş eğilimi yatırımcının kafasını karıştırmış durumda. Altını tepe noktasından alanlar daha da düşüşün sürmesinden korkuyor.   

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, kendisine yöneltilen “Altınlarımı şimdi bu fiyattan satıp bilahare fiyat düşünce tekrar alsam olur mu?” sorusuna   https://twitter.com/KurtogluKagan  X sosyal medya hesabından cevap verdi. Kurtoğlu, “Sakın ha böyle bir macerayı denemeyin.Ciddi kayıplarla karşılaşabilirsiniz zira altın fiyatlarının duraklaması, kısmen bir miktar geri gelmesi sizi yanıltmasın, bekleyin” tavsiyesinde bulundu.  

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

 

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Serbest piyasada gram altın fiyatı kaç TL? 16 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Yatırımcılar dikkat! İşte en fazla temettü veren 11 şirket!

Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı! Ayda 16 bin 667 TL taksitle Captur fırsatı!

 


Geri Dön