12 / 05 / 2024

Borsanın gelenek, görenek ve adetleri: Yeni zirveler öncesi sahneye yeni oyuncular davet edilir!

Borsanın gelenek, görenek ve adetleri: Yeni zirveler öncesi sahneye yeni oyuncular davet edilir!

Her şeyde olduğu gibi borsanın da gelenek, görenek ve adetleri olduğunu söyleyen borsa yorumcusu Aziz Serin, borsadaki son durumu değerlendirdi.



Borsa İstanbul'daki negatif yönlü ivme hızını artırırken bazı hisseler değer kaybına yönelik mücadele ediyor. Borsadaki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Borsa yorumcusu Aziz Serin, her şeyde olduğu gibi borsanın da gelenek, görenekleri ve adetleri olduğunu söyledi. Serin X sosyal medya hesabından borsa ile ilgili yaptığı paylaşımda borsanın şu anda hangi  dönemin içinde olduğunu takipçilerine yaptığı paylaşımla sordu.  İşte Aziz Serin'in yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar..

Aziz Serin  @azizserin75:

''Her şeyde olduğu gibi borsanında gelenek görenek ve adetleri vardır. Adettendir ciddi bir düşüş başlamadan önce yeni zirveler gösterilerek sahneye yeni oyuncular davet edilir. Ve yine adettendir ciddi bir yükseliş başlamadan önce de yeni dipler gösterilerek hisselerin gerçek sahiplerine kavuşması sağlanır.

Sizce bugünlerde hangisini yaşıyoruz''

Sefa GÜNDÜZ @SefaGunduzDev takipçi ''8 milyon oyuncu var. Kucağına saatli bombayı alıp bekleyen, yatırım hakkında hiç araştırma yapmayan, sürekli oturduğu yerden para kazanacağını zanneden kitle tokatlanıp çıkar.'' diyerek araştırma yapmadan yatırım yapanların sonuna değindi.
 

Varyemez Amca @VaryemezAmca52 isimli twitter takipçisi Serin'in yaptığı paylaşımın altına: "Ciddi bir düşüş başlamadan önce yeni zirveler gösterilerek sahneye yeni oyuncular davet edilir.'' Aşamasındayız.'' diyerek cevap verdi. 


 

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor! Vatandaşlar ne diyor? 

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Halka arzlar, faizler piyasayı nasıl etkiledi? 2024 yatırımcılar için daha mı iyi olacak?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön