28 / 04 / 2024

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 



Borsa bugün güne yükselişle başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 93,38 puan artışla ve yüzde 1,24 değer kazancıyla 7.622,69 puana çıktarken ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'dan kötü haber geldi. Yeşilada, sosya medya hesabı X'ten borsa ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı paylaşımın altına ise onlarca yorum geldi. İşte o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Atilla Yeşilada @AtillaYesilada1

''Borsa için çok kötü haber. Halka arzlar prim yapmazsa, çaylak yatırımcı anında tüyer.  BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir''

Komplocu Serkan @TeoristSerkan adlı kullanıcı Yeşilada'nın paylaşının altına şu yorumu yaptı:''
Süper haber ,şu arzlar ilk günden taban yapsa daha iyi olur ,yatırımcılarda değerli şirketlere gelir'' dedi.

Burak @burakbcal kullancı ise isyanda bulunark '' Halka arzcıların hepsi gitse ne olacak. Adam başı 300 tl hisse almışlar. Artık onlar gitsinde borsa normal işleyişine dönsün'' ifadelerini kullandı.

Halka arzlar, faizler piyasayı nasıl etkiledi? 2024 yatırımcılar için daha mı iyi olacak?

Borsanın tıkanarak aşağı doğru baskı yemesinin nedenleri nedir?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön