28 / 04 / 2024

BOSB firmaları sanayici ve iş adamlarını bir araya getirdi!

BOSB firmaları sanayici ve iş adamlarını bir araya getirdi!

BTSO-250 ve İSO - 500 Araştırması’na girmeyi başaran BOSB firmaları, görkemli bir törenle ödüllendirildi. BOSB ve BOSİAD’ın düzenlediği gece, sanayici ve iş adamlarını bir araya getirdi...



Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde (BOSB) faaliyet gösteren ve 2012 verileri doğrultusunda, firmalarıyla Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bursa'daki 250 Büyük Firma Araştırması ile İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 500 Büyük Firma Araştırması'na girmeyi başaran sanayici ve iş adamları ödüllendirildi. Meşelipark Sosyal Tesisleri'ndeki Siesta Meşelipark’da düzenlenen törende, araştırmalara dâhil olan 52 firmanın temsilcileri gurur tablosu oluşturdu.


Ödül Töreni


OYAK Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş. adına Hakan Tandoğdu, Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Gökhan Tunçdöken, Korteks Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Zeki Zorlu, Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş. adına Umut Özdeş, BİS Enerji Elektrik Üretim A.Ş. adına Osman Nuri Doğan, Coşkunöz Metal Form Makine Endüstri ve Ticaret A.Ş. adına Şükrü Tetik'e ödüllerini BOSB Başkanı Ali Uğur ve BOSİAD Başkanı Faik Çelik takdim etti.


Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. adına Zeki Zorlu, Beyçelik Gestamp Kalıp ve Oto Yan Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş. adına Nedim Çelik, Boyteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Gökhan Hatınoğlu, Bosch Rexroth Otomasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Hasan Hasırcı, Major SKT Oto Donanım Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Başak Yegin ile Durmazlar Makina Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Livza Yılbirlik Yılmaz'a ödüllerini BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk verdi.


ÇEMTAŞ Çelik Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Nuri Özdemirel, Aygaz A.Ş. adına Ahmet Gürpınar, Trakya Cam Sanayii A.Ş. adına Fevzi Okumuş, Zorluteks Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. adına Zeki Zorlu, Harput Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti adına Ali Can Tutar ile BOSEN Enerji Elektrik Üretim A.Ş. adına Cemal Tuna'ya ödüllerini BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener verdi.


BPO-B.Plas-Plastic Omnium Oto. Plastik ve Metal Yan Sanayi A.Ş. adına Hasan Ayangül, Coşkunöz-MA Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Şükrü Tetik, Rollmech Automotive Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Erdoğan Demir, Ermaksan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Erol Özkayan, COATS Türkiye İplik Sanayi A.Ş. adına Bülent Değirmencioğlu ile Baykal Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Tolga Oğsar'a ödüllerini BOSB Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Tuna takdim etti.


Coşkunöz Dış Ticaret A.Ş. adına Şükrü Tetik, Rudolf Duraner Kimyevi Maddeler Ticaret ve Sanayi A.Ş. temsilcisine, Tredin Oto Donanım Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Vecdi Eriş, Formfleks Yalıtım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Ömer Şanlı, Maysan Mando Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Erdal Elbay ile Beltan Vibracoustic Titreşim Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Abdullah Saner'e ödüllerini BOSB ve BOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Yiğit verdi.


Nuri Körüstan Makina Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Alp Körüstan, EMAŞ Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Sabriye Arslan, İNOKSAN Mutfak Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Emre Varlık, Ermaksan İç ve Dış Ticaret A.Ş. adına Erol Özkayan, Sifaş Sentetik İplik Fabrikaları A.Ş. adına Memiş Koyuncu ile ÜÇGE Mağaza Ekipmanları Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Seçkin Yüksel'e ödüllerini BOSB ve BOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bayrak verdi.


Oytaş-Yıldız Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti adına Osman Yıldız, Kinteks Dokuma ve Boya Sanayii A.Ş. adına Haluk Özçağatay, Dina/Vanelli Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Sefer Gezer, Soyiç İnşaat Nakliye Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Ltd. Şti adına Ramazan Soyiç, Şahince Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Turgut Şahin ile Sinta Sanayi İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. adına Mehmet Yediler'e ödüllerini BOSB Denetim Kurulu ve BOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi İlker Oral takdim etti.


T.K.G. Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Tayyar Katrancı, FE-KA Otomotiv Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Ferit Karslıoğlu, Haksan Otomotiv Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş adına İbrahim Gülmez, Pakkens Yedek Parça ve Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Nurgül Çınar, Mega Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Sefer Gezer ile Güldoğan Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Nazif Emer'e ödüllerini BOSB Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Özenalp verdi.


Elele Döşeme Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Rüştü Yılmaz, Nergis Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Nejla Hapçıoğlu, EMARC-Çelik Otomotiv A.Ş. adına Nedim Çelik ile Pilot Taşıt Koltukları Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Mefkure Zümbülova'ya ödüllerini BOSB ve BOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi İhsan İpeker takdim etti.



Geri Dön